cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 batarya performansı

(Topic created on: 08-01-2024 03:49 PM)
99 Views
attechmen
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s23 almayı düşünüyorum genel olarak yorumunuz nedir özellikle şunu soruyorum batarya %5 civarından sonra batarya çok hızlı bitme gibi bir durum yaşıyor musunuz

17 Comments
casly26
Active Level 7
Galaxy S
Yüzde 5 ile birden kapanma olmuyor ama tasarruf moduna alırsan 1 saat götürür
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Tasarruf moduna almazsan ortalama 3-5 dakika da kapanıyor mu 5-4-3-2-1 gibi hemen bitiyor mu yoksa yine iyi kötü 15-20 dakika gidiyor mu
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy S
Ya iyi kötü 15 dk falan götürüyor ben s24 kullanıyorum şarjım şuan az zaten test ederim yüzde 5 kalınca kullanmaya devam edeceğim bakalim ne olacak
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler bekliyorum cevabını
0 Likes
furkan06k
Active Level 6
Galaxy S
Hocam o olay Samsunglarin hepsinde var bataryayi korumak amaçlı yapılmış bir şey bende s23 var bendede öyle %5 olduğu zaman normalden daha hızlı bitiyor şarj ki bataryaya zarar vermesin diye
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Hocam hepsinde öyle değil şuana kadar m34, m32 ve tablet olarak da A9+ kullandım hiç birinde öyle bir sorun yok sadece s23 fe cihazımda öyle bir sorun ile karşılaştım o yüzden telefon değişikliği yapacağım o yüzden soruyorum hangi modellerde var hangi modellerde yok öğrenmek için sende s23 var sende de o şekilde 3-4 dakika da kapanıyor ise demekki s23 modelinde de o şekilde bir sorun var
0 Likes
furkan06k
Active Level 6
Galaxy S
Zaten normalde %15 in altina indirmemek gerekli o yüzden pek sorun teşkil etmiyor hocam batarya sağlığı için
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Yine de insan cihaz %5 şarjda iken telefonunun ekranını kapatıp tasarruf moduna vs alıp bir kaç saat daha idare etmek istiyor ama malesef s23 fe de ekranı da kapatsan tasarruf moduna da alsan cihaz 3-5 dakika içinde kendini kapatıyor
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
S23 model güzel alınır bence
0 Likes