cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 animasyonda kasma?

(Topic created on: 02-09-2025 07:20 PM)
349 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Whatsappta mesaj yazdıktan sonra ana ekram tuşuna bastıktan sonra uygulama kapanma animasyonu çok feci şekilde kasarak kapandı. Niye böyle oldu? S serisi cihaz aldım arkadaş hala kasma donma takılma derdi var. Arkada sadece birkaç uygulama açıktı o da youtube ve instagram birde tarayıcıydı. Ya samsung bu telefona her güncellemede planlı eskitme getiriyor başka açıklaması olamaz çünkü. Cihaz canavar diye anlatılıyordu S23.

Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
En mantıklısı gereksiz hurafelerle aklınızı doldurmayın sırf marka partizanlıgı yüzünden bu durumdayız ülkecek Apple ın ana üssü olan ABD de bile Samsung telefon anlamında daha fazla satış yapan bir marka bizim ülkede İphone zenginlik göstergesi gibi gözüküyor diye alınıyor o da alanların çabası işte başka birşey değil bende zamanında İphone 6 dan 13 e bu kafa yapısıyla geçmiştim bu kafa yapısınıda genelde ergen araştırma iç güdüsü olmayan tayfa diğer nesillere aktarıyor maalesef ki...
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 amiral gemisi nasıl animasyon da kasma oluyor?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnan bende bilmiyorum dostum. Ya herhalde dünyadaki tek şanssız insan benim yada anormal olan benim. Eski cihazım A serisiydi yani A serisi cihazda bile bu takılmayı görmedim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim A54 2 yıl olacak 5 ay sonra ama kasma donma takılma yok ve hala akıcı
Redliners
Active Level 6
Galaxy S
Kanka istersen bi garantiye götür cihazda bi problem olabilir belki
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İstersen bir sıfırlamayı deneyin belki düzelir eğer düzelmezse bir servise götürün sorun çözülür
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Normal bir durum değil. Planlı eskitme yapıyorlarsa tazminat yaklaşık 7-8 sene sonra verilir anca. Teknoloji sektörü iğrenç bir hal aldı.
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Ben uzun zamandır kullanıyorum S23'ümü ve dediğin gibi bir sorun hiç yaşamadım. Telefonunu yeniden başlatmayı vs dene
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazınızda kaç tane uygulama yüklü? Ben mi hor kullanıyorum diyeceğim ama oyun bile oynamıyorum telefonda.
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Uygulama listesi 5 sayfa dolu. Oyun falan da oynuyorum