cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 animasyonda kasma?

(Topic created on: 02-09-2025 07:20 PM)
330 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Whatsappta mesaj yazdıktan sonra ana ekram tuşuna bastıktan sonra uygulama kapanma animasyonu çok feci şekilde kasarak kapandı. Niye böyle oldu? S serisi cihaz aldım arkadaş hala kasma donma takılma derdi var. Arkada sadece birkaç uygulama açıktı o da youtube ve instagram birde tarayıcıydı. Ya samsung bu telefona her güncellemede planlı eskitme getiriyor başka açıklaması olamaz çünkü. Cihaz canavar diye anlatılıyordu S23.

34 Comments
Redliners
Active Level 6
Galaxy S
Yazılımsal oneui7 yi bekle
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
One uı 7.0 da düzeliceğini sanmıyorum hiçbir zaman samsungun yeni yazılımlarının cihazlara iyi geldiğini görmedim. Cihazı ilk aldığımda One Uı 6.0 yüklüydü ve çok akıcıydı. Ama şuan en son sürümde ve az bile kasmaları hissedebiliyorum. One uı 7.0 da ne zaman verirler o da aşikar 😂 Rezaletsin Samsung.
Redliners
Active Level 6
Galaxy S
Alakası yok androidin yapısından dolayı optimize etmesi kolay değil iosun akıcı olmasının tek nedeni arka plan yönetimi yapmaması android bir telefon arka planda bir sürü android için gerekli sistem programlarını çalıştırıyor lütfen bilmeden konuşma
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Artık şu samsungu babanızın malıymış gibi savunmayı bırakın lütfen. Birazda gerçekleri konuşalım dezavantajları geri kaldığı noktaları konuşalım daha doğru düzgün yazılım yapmayı bırak dağıtıma bile çıkaramıyor. Piyasada ki deneyimlediğim bazı android telefonların yazılımları, animasyonları Samsungdan daha iyi olduğunu kendi gözümle gördüm dostum. Tarafsız davranıyorum
Redliners
Active Level 6
Galaxy S
Sustum ben agaaaa (sıçtım çünkü)
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Ayrıca şunuda bu yorumuna özel söylemek isterim hani diyorsunya Samsungu babanızın malıymış gibi savunmayı bırakın insan aynaya bakmadıktan sonra başkalarının yaptıklarını eleştirme konusunda gerçekten bir numaralı varlık sizin Apple ı savunmanız gibi o kişiyide Samsunga bağlıyan noktalar olduğu için zaten Samsung taraftarı kişisel görüş farklılıkları elbette olur o markaya içten bağlanma güdüleri her insanda olur ben mesela bilgisayar tarafında Asus ve Acer harici markalara bakmam benim için en iyileri bunlardır telefondada aynı şekilde Samsung ve Apple bir numaradır fakat sunulan kolaylıklar açısından Samsung tercihimdir ayrıca yazılım konusuna gelirsek şuan herhangi bir hafif yazılım bilen bir insan bile konsept bir yazılımla günümüzdeki diğer android markalarının yazılımlarından daha iyi OS lar üretebilir yani sen bir amiral gemisine 60 70 bin tl veriyorsun fakat adam 5 para etmez logo desenleriyle senin önüne yazılım diye çıkıyor Samsung harici diğer markaların kendine has bir yazılımları yok xiaominin yazılımıymış yok vivoymuş yok oppoymuş yok googlemış hepsi birbirinin kopyası yazılımlar kullanıyor Samsung android tabanlı bu yazılım içinde kendine has davranan tek marka güncel piyasada hadi şimdi gel bana de fiyatına göre on numara yazılım sunan android marka şu falan filan de bana bende bakıyım ona diyemezsin çünkü yok 60k lık telefonda 5 para etmez daha çok üst seviye telefon değilde kötü telefon kullanıyormuş hissiyatı veren yazılım var yani başka birşey demiyorum :)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kafamı seveyim iphone 13 alsaydım keşke 120hz diye bu cihazı aldımda yazılım olmadıktan sonra ne?
0 Likes
akas00
Active Level 6
Galaxy S
ben de yukaridaki aod bildirimler kasarak gelince boyle demistim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu samsung yazılım konusunda rezalet.
0 Likes