Original topic:

S23 amoled yanığı

(Topic created on: 07-24-2025 09:52 PM)
178 Views
Rüzgarrr
Active Level 7
Options
Galaxy S

Telefonumu alalı 1 sene bile olmadı ona rağmen bariz bir şekilde gri renk tonlarında belli olan şarj simgesi , saat, bildirimlerin olduğu en üst kısım amoled yanığı olmuş çok erken değil mi sizcede gayet dikkatli kullanıyordum olmasın diye ama şans işte ne yapmam gerekiyor telefonu servise versem değişim talep etsem kabul olur mu acaba 

9 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Benimde aynı sekilde maalesef daha 1 ay olmadı
0 Likes
Rüzgarrr
Active Level 7
Galaxy S
Eğer ilk 5 ay içinde bu durum olursa cihaz değişikliği yapıyorlar onu biliyorum bence servise götürmende fayda var ellerinde senin cihazından yoksa üst modelini de veriyorlar belki şanslı çıkarsın..
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Yaşadığım şehirde yetkili servis yok maalesef olsa direkt vereceğim
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
Dikkat ile alakası yok oluyor böyle arada
SGNTR
Active Level 3
Galaxy S
Simge Elektronik var Ankarada kargo ilede gönderebilirsin. Garanti kapsamında değişir.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Valla üstat benim kiytirik 3 yıllık a33de bile en ufak yanık izi yok beyaz ekran açtığımda , S serisi bir cihazda nasıl oluyor anlamıyorum
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Benimde yaklaşık 2 sene olacak bir sıkıntı yok ekranda ama batarya çöktü.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Ekim ayında garantisi bitiyor, benim S23'te en ufak bir ekran yanması yok.
0 Likes
Galaxy S
Benimde bildirim geldigi hizada yesil kirmizi pembe tarzı isiklar oluyo benimde ekran yanigi var ama oneui7 den sonra oldu cihaz 1 yillik anca var yok ayni sekilde bu s23un genel sorunlarindan biri ugrasmak istersen garantide varsa servise yolla
0 Likes