cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 amoled yanığı önlemek

(Topic created on: 08-29-2024 09:03 AM)
301 Views
Rüzgarrr
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba uygulamada gezerken s23 model telefonların bir süreden sonra amoled yanığı olduğunu gördüm Açıkçası telefonu alalı 5 gün oldu bu durum beni korkuttu.Amoled yanığının önüne nasıl geçebilirim olmasını nasıl engellerim?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Onu yazılım ile düzeltmişlerdi en son pixsel yanmasını önlıcek yazılım var

View solution in context

Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy S
Beyler daha yok amoled yanığı..onune nasıl gecebilirim diyor... kardeşim çok aşırı yüksek ekran parlaklığında saatlerce tek sabit bir uygulamada veya çok kullandığınız uygulamarla oluyor bu durum..telefonu çok isindiginda biraz dinlenmeye alman yüksek parlaklikta fazla kullanma en onemli sebepleri bunlar...ama amoledin yapisinda var bu her tel markasinda bu panelleri kullanan telefonlarda maalesef oluyor..her ne kadar dikkat etsende az bişe olabilir..ama bunları yaparsan en aza indirirsin..hiç olmayanlarda oluyor..ben mesale 2 sene oldu cihazı alalı şu an şükür problem yok ben bu amoled yanigina çok dikkat ediyorum.. yapacakların bunlar 🙋umarım olmaz bol şans 😁

View solution in context

10 Comments
Galaxy S
Sıfır ise bu durum normal değil
0 Likes
Rüzgarrr
Active Level 3
Galaxy S
Sıfır aldım alanlar bu durumdan şikayetçi bende korkmaya başladım önüne geçmek için ne gibi şeyler yapmam lazım amoled yanığını önlemem için
Galaxy S
Dediğim gibi dinamik amoled 2x ekranı var s10da bile böyle olmuyordu
kerim730A35
Active Level 4
Galaxy S
Bence garantiye gönder bu durum hiç normal değil
0 Likes
Rüzgarrr
Active Level 3
Galaxy S
Bende bu durum oluşmadı sadece oluşan kişileri gördüm bende de oluşmaması için ne yapamam gerektiğini soruyorum
0 Likes
kerim730A35
Active Level 4
Galaxy S
AOD ı kapat ve ekran ayarlarından ekran modunu doğal yapabilirsin
0 Likes
Solution
Galaxy S
Onu yazılım ile düzeltmişlerdi en son pixsel yanmasını önlıcek yazılım var
Rüzgarrr
Active Level 3
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim
0 Likes
Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy S
Beyler daha yok amoled yanığı..onune nasıl gecebilirim diyor... kardeşim çok aşırı yüksek ekran parlaklığında saatlerce tek sabit bir uygulamada veya çok kullandığınız uygulamarla oluyor bu durum..telefonu çok isindiginda biraz dinlenmeye alman yüksek parlaklikta fazla kullanma en onemli sebepleri bunlar...ama amoledin yapisinda var bu her tel markasinda bu panelleri kullanan telefonlarda maalesef oluyor..her ne kadar dikkat etsende az bişe olabilir..ama bunları yaparsan en aza indirirsin..hiç olmayanlarda oluyor..ben mesale 2 sene oldu cihazı alalı şu an şükür problem yok ben bu amoled yanigina çok dikkat ediyorum.. yapacakların bunlar 🙋umarım olmaz bol şans 😁