- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-10-2024 02:41 PM in
Galaxy SMerhabalar,
Uzun süredir S10 kullanıyordum, geçen hafta S23'e geçiş yaptım ve biraz hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim. Telefonu öncelikli olarak video çekimi için aldım.
Sosyal medya için "talking heads" tarzı içerik üretiyorum. Telefonun video çekimi için optimum ayarları nasıl olmalı henüz çözebilmiş değilim. Hem ana kamera ile hem selfie kamerası ile yaptığım çekimlerin büyük kısmında arka tarafta bir blurlanma, bir hareketlilik oluyor. Mesela ben konuşurken ellerimi ya da kafamı hareket ettirsem, bana odaklı olduğundan görüntümle ilgili sıkıntı olmuyor ama arka tarafta öyle bir kaymalar oluyor ki sanırsınız deprem oluyor. Video sabitleme ve otomatik odak takibi açık, FHD 30 ile çekim yapıyorum. "Otomatik FPS" açık mı olmalı, kapalı mı olmalı bilemedim... 3-4 gündür defalarca deneme çekimi yaptım, selfie kamerası beş para etmez, ana kamerayla da bazen iyi, bazen meh. S10'u yıllarca kullandım buna benzer en ufak sıkıntı yaşamadım. Araştırdığım kadarıyla benzer bir sorun da görmedim. Yardım önerilerine açığım. Henüz 1 hafta oldu alalı ve cidden sinirlerim bayağı bozuldu.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-10-2024 04:35 PM in
Galaxy S