AliVaC_S23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-20-2024 04:49 PM in
Galaxy S
Öncelikle Cihazımı 28 Mart Tarihinde Aldım o günden bu güne deneyimlediklerimi Size Anlatacağım Cihaz geçen yıl çıkmasına rağmen denetimlerini anlatmak istedim
İlk Olarak Günlük Kullanım Ve pil performansından başlayalım
Cihaz günlük kullanımda sizi rahat bir şekilde gün sonuna kadar götürebilir Bi Cihaz sosyal medyada çok dolaşan biri iseniz sizi yarıyılda bırakmaz ancak iş oyuna geldiği zaman bu süre çok düşüyor günde en az 3 kere şarja takmanız gerekebilir otun oynayan biri olarak söylüyorum pubg oynayınca günde baya şarja koyuyorum telefonu ve şarj olma süresi çok yavaş böyle bir telefon 25w hızlı denilen ama hızlı olmayan bir şarj yakışmamış şuan tam şarj ekran sürem 11 saatlerde oyun oynamadan bu süreyi alıyorum ve son gelen güvenlik ve bug yamalarindan sonra şarj sürümden hiç memnun değilim pil konusunda görüşlerim böyle
2.Kamera
S23 kamera açısından çok başarılı bir cihaz normal olarak Bi cihaza bu kadar para veriyorsak güzel olmasını bekleriz ve beklentiniz çok ciddi şekilde karşılıyor fotoğraf kalitesi olarak çok iyi bir cihaz kendi görüşüm olarak 13 14 prolara taş çıkarır bir cihaz ama memnun olmadığım şey fotoğraflara yapay zeka ile düzeltme uygulaması ve bunu kapatma seçenegimizin olmaması bu durum.cogu insanın canını sıkabilir video performansı olarakda çok iyi bir telefon ama ön kamerada 60 fps 4k video çekeceğiniz zaman gece performansı çok kötü oluyor normal arka kamerayla çekerken geniş açı ve 3x kameralara gecincede aynı durum geçerli bu konuda biraz üzüldüm bunların dışında kamer performansı mükemmel bir cihaz
3.Performans
S23 Gerçekten çok güçlü bir cihaz rahatlıkla istediğiniz uygulamayı kaldırabilir ve istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz ama pubg vs oyunlarda doğal olarak işlemci sebebiyle ısınan bir telefon snapdragon 8 gen 2 ısınan bir işlemci olduğu için telefonda doğal olarak ısınıyor ama şu son güncellemeden sonra yaz aylarında çok ısınıyor bu durumdan memnun değilim
4.Ekran
Ekran konusunda söyleyecek lafım yok aşırı kaliteli aşırı güzel görüntüsü olan bir ekran var dinamik amoled 2x ekrana söylenecek laf yok zaten en iyi ekranlardan biri hala ve parlaklık konusunda sizi uzmeyecek bir ekran var 1200 nit parlaklık değeriyle güneşli ortamlarda sizi memnun edecek bir parlaklık sağlıyor ve 120 hz tazeleme hızı olduğundan size çok güzel bir deneyim sunuyor wkran boyutunun küçüklüğüne aldanmayın gayet iyi bir ekran gövde oranı olduğundan size küçük gelmiyor gayet rahat bir deneyim.sunuyor eğer çok içerik tüketen biriyseniz bu telefon sizi memnun eder üzmez
5.Bana göre kötü olan yanları
Bana göre kötü olan yanları pil konusu son güncellemeden sonra pili çok az gidiyor oyun oynamamama rağmen 11 saat ekran sürem var ve yaz aylarındayiz şuan cihaz aşırı ısınıyor son güncellemelerden sonramı bilmem ama çok ısınıyor artı yanlarını zaten söyledim yukarıda bana göre başka Bi eksi yani yok aslında zaten bana göre cihazın hiç eksi yani yok 10/10 cihaz ilk aldığımdan beri resmen aşık oldum cihaza ve hala çok severek kullanıyorum hayran olduğum Bi cihaz önceden 6S kullanıyordum çağ atlamış gibi birsey oldum bildiğiniz:D
Benim görüşlerim bu kadar eğer sizde birsey eklemek istiyorsanız zaten gönderime yorumlarınızı b3kliyorum
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
furkan06k
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-20-2024 05:51 PM in
Galaxy S
Hocam Oyun Oynarken Telefonun Hızlı Şarjı Açıp 25W Orjinal Sarj aleti ile bu Ayarı açiyorsun ve oyunda sarjin hiç bitmiyor çünkü oyun oynarken pil den kullanmiyor sarj aletinden aliyor gücü ben pubg oynarken hep boyle oynuyorum hem pil ısınmıyor zarar görmüyor hemde fazla ısınmıyorda telefon zararda vermemiş oluyorsun
AnılS23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2024 12:11 AM in
Galaxy S
Hangi yazılım sürümü pil konusunda daha verimliydi? Şu an sizde hangi sürüm yüklü?
AliVaC_S23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2024 12:41 AM in
Galaxy S
Bende suan 6.1.1 var ilk aldığımda 5.1 vardı direkt güncelledim6.1 e ilk 6.1 e guncelledigimde çok iyiydi
AnılS23
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2024 12:44 AM in
Galaxy S
6.1.1 var mı s23 de ? Benim 6.0 şu an. Pil konusunda korkum var o yüzden güncellemek istemiyorum bir sorun olur diye ama siz 6.1 iyi dediniz
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »