Original topic:

S23 Ultra

(Topic created on: 10-07-2025 05:37 PM)
113 Views
yildirimer
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar cihazımı 15 gün önce 2. el olarak aldım hiç bir problem yokken birden ekranım karardı ve yakalşık 5 gündür ekran göstermiyor arama geliyor ses var dokunmatik tepki veriyor ama asla ışık yok simsiyah bazı yabancı forumlarda anakart bazılarında ekrandan olduğu söylenmiş şarı bitince şarja takıp düzeltenlerde olmuş 5 gündür şarjı da bitmiyor bu durum başına gelen oldu mu acaba

5 Comments
A33_NyroxGod
Active Level 4
Galaxy S
Garantisi varmı acaba
0 Likes
Galaxy S
Geçmiş olsun
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Bende S23 Ultra Var Hiç Bişey Yaşamadım Böyle 🙏 Geçmiş Olsun
0 Likes
Galaxy S
Ekran sorunudur anakart olsa arama gelmez diye biliyorum. Garantisi varsa servis yoksa orijinal ekranı pahalı geçmiş olsun
0 Likes
Freshmaker
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba , ben aynı sorunu Note 20 ultrada yaşadım.Telefon arka planda çalışıyor,fakat ekran simsiyahtı.Dexle tv ye bağlayıp ekranı görebiliyordum.Garip gelebilir ama şöyle çözdüm; çok seri şekilde defalarca ses kısma,ses açma ,power düğmelerine rast gele bastım.Birdenbire ekran geldi.Yarım saat içinde bir kez daha aynısı oldu.Yine tuşlara seri basıp ekranı getirdim.Tam şarj yapıp kullandım.O zamandan beri sorun yok.Bence siz de deneyin.Garip bir fikir olduğuna şaşırmayın.İşe yaradı Note 20 Ultra da.
0 Likes