cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra'da ki en büyük saçmalık.

(Topic created on: 07-21-2024 09:46 PM)
143 Views
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
Galaxy S
Merhabalar S23 ultra kullanıyorum çok da memnunum ama 1 eksiklik var yazılımsal olarak neden çözülmüyor anlamadım . 
Biliyorsunuz S23 ultra kamerası 4k 60 FPS çekim yapabiliyor ve bunu tüm lensler destekliyor. Saçma olan kısım şu, 4k 60 FPS modunda iken tüm lensler aktif yani 0.6 , 1x , 3x , 10x videoya başlamadan bu lenslerden birine geçip 4k 60fps çekim yapabiliyorsunuz ama Video başladıktan sonra diğer lenslere geçiş yapamiyorsunuz. 
Örneğin 4k 30fps e geçiş yaptığında video başlasa dahi aşağıda 0.6x , 1x , 3x vs tüm lensler aktif gözüküyor ve video anında bile bu lenslere geçiş yapabiliyoruz . 4k60 FPS de ise maalesef geçiş yapamıyoruz. Böyle olması haliyle çok canımı sıkıyor telefon destekliyor ama video anında maalesef geçiş yapamıyoruz . Bu sorun güncelleme ile çözülse keşke . 

image

image

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben her zaman 4K 30 fps kullanıyorum o yüzden görüntü kalitesi net, bir şey farketmiyor
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
Fps farkediyor . Sosyal medyaya atacaksam 1080p60 çekiyorum sorun yok ama galerimde ani kalsın istediklerimi 4k60fps çekmek istiyorum 30fps akıcı değil bana göre
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Umarım güncelleme ile halledilir, can sıkıcı oluyor bazı durumlar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Allahtan s24 ultrada bu sorun yok iki değer de yakınlaştırma yapıyor ^
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ultraya nasip oldu
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
S23'te maalesef yok S24 ile eklendi bu özellik.
belco
Active Level 7
Galaxy S
Normal 60 fps yapiyon ultra 60 fps yapmiyo cumku super-vides kamera kısmında aktif degil yazılımda1721579985567.jpg
0 Likes
belco
Active Level 7
Galaxy S
Aktif degil ondan1721580695968.jpg
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Aktif etsek de kasa kasa çalışıyor maalesef yazılım lazım o yazılım da s24 ultrada var bir tek. Öbür türlü root atıp oraya true yazsan bile kastığı sürece hiç bir anlamı yok😕
0 Likes