Original topic:

S23 Ultra cihazımda artık Now Brief kullanabiliyorum! (Rootsuz)

(Topic created on: 06-07-2025 01:09 AM)
5485 Views
Kazikate
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Evet biraz uğraştıktan sonra çalıştırmayı başardım. Bunun için size bir rehber hazırladım.

1-)Kişisel veri zekası uygulamasının 7.0.06.0 versiyonunu APK Mirror'dan indirin ve kurun.

image

2-)Play Store'dan System UI Tuner uygulamasını yükleyin.

image

3-) Play Store'dan Shizuku uygulamasını indirin.

4-) Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ve kablosuz hata ayıklamayı açın.

5-) Shizukuyu açın ve eşleştiriliyor kısmından eşleştirmeyi yapın.

6-) Yine Shizukuyu açıp Başlata tıklayın. Bir süre sonra en aşağıda Service started ile başlayan bir yazı göreceksiniz. O zaman Shizukuyu aktifleştirmiş olacaksınız.

7-) Shizuku çalışıyor kısmının altında bulunan yetkilendirilmiş uygulamalar kısmından System UI Tuner'a yetki verin.

8-)System UI Tuner'a girip Sistem>Kilit Ekranı>Kilit ekranı kısayolları kısmına girip bir tanesini seçin.

image

9-) Kişisel veri zekası diye aratın. Zaten indirdiğimiz uygulamayı biliyorsunuz. Onu seçin. Seçtikten sonra DeveloperModeActivity yazıp ilk çıkanı seçin.

image

10-) Ekranı kilitleyin ve o kısayoldan kaydırarak kilidi açın.

11-) En üstten menüyü etkinleştirin ve aşağıdaki fotoğraftaki seçeneği etkinleştirin.

image

İşlem bu kadar şimdi Ayarlar>Galaxy AI kısmında Now Brief gözükecektir. Ana ekrana widget ekleyerekte kullanabilirsiniz. 

Bu sanırım One UI 8'de S25 öncesindeki cihazlara Now Brief'in geleceğini gösteriyor.

Güncelleme: Kilit ekranında Now Bar'da günün belirli saatlerinde gözüküyor. Olması gerekende bu.

16 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Tab S9 Ultrada zaten Now Brief yok mu?
0 Likes
Cüneyt0
Active Level 4
Galaxy S
Tuhaf ama ne yazık ki yok...
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy AI kısmında açtığına emin misin?
Cüneyt0
Active Level 4
Galaxy S
Evet, AI destekli arama da yaptım ayarlar sekmesinde ancak bulamadım.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Ilginç. Normalde olması lazım. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirebilirsiniz aslında.
0 Likes
Cüneyt0
Active Level 4
Galaxy S
Araştırdım biraz ancak Tab S9 Ultra ile Now Brief paylaşımı yapan birilerini dahi göremedim. Yine de müşteri hizmetleriyle görüşeceğim. Umarım vardır ve çözülür. Teşekkürler, iyi geceler. 👋🏻
Lian1
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bu özellik tam olarak nedir ve ne işe yarıyor Daha yeni bir Samsung kullanıcısıyım bir de bar varmış Sanırım o nedir Bana ikisini açıklayabilir misiniz acaba Ben de Samsung Galaxy Tab S8 kullanıyorum tüm Yapay Zeka araçlarını da aktif bir şekilde kullanıyorum bende de olur mu acaba