cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra cihazımda artık Now Brief kullanabiliyorum! (Rootsuz)

(Topic created on: 06-07-2025 01:09 AM)
1990 Views
Kazikate
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Evet biraz uğraştıktan sonra çalıştırmayı başardım. Bunun için size bir rehber hazırladım.

1-)Kişisel veri zekası uygulamasının 7.0.06.0 versiyonunu APK Mirror'dan indirin ve kurun.

image

2-)Play Store'dan System UI Tuner uygulamasını yükleyin.

image

3-) Play Store'dan Shizuku uygulamasını indirin.

4-) Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ve kablosuz hata ayıklamayı açın.

5-) Shizukuyu açın ve eşleştiriliyor kısmından eşleştirmeyi yapın.

6-) Yine Shizukuyu açıp Başlata tıklayın. Bir süre sonra en aşağıda Service started ile başlayan bir yazı göreceksiniz. O zaman Shizukuyu aktifleştirmiş olacaksınız.

7-) Shizuku çalışıyor kısmının altında bulunan yetkilendirilmiş uygulamalar kısmından System UI Tuner'a yetki verin.

8-)System UI Tuner'a girip Sistem>Kilit Ekranı>Kilit ekranı kısayolları kısmına girip bir tanesini seçin.

image

9-) Kişisel veri zekası diye aratın. Zaten indirdiğimiz uygulamayı biliyorsunuz. Onu seçin. Seçtikten sonra DeveloperModeActivity yazıp ilk çıkanı seçin.

image

10-) Ekranı kilitleyin ve o kısayoldan kaydırarak kilidi açın.

11-) En üstten menüyü etkinleştirin ve aşağıdaki fotoğraftaki seçeneği etkinleştirin.

image

İşlem bu kadar şimdi Ayarlar>Galaxy AI kısmında Now Brief gözükecektir. Ana ekrana widget ekleyerekte kullanabilirsiniz. 

Bu sanırım One UI 8'de S25 öncesindeki cihazlara Now Brief'in geleceğini gösteriyor.

Güncelleme: Kilit ekranında Now Bar'da günün belirli saatlerinde gözüküyor. Olması gerekende bu.

16 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu konuyu silerler gibi.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Ss aldım silerlerse yine paylaşırım. Vulkan konusunda yaptığım gibi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Now brief çok önemli birşey değil ama now bar daha iyi
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Now Brief sadece Now Bar'da gözüken bir bildirim gibi bir şey. Now Bar ise canlı bildirimlerin hepsinin gözüktüğü kısım. Bunu yapınca Now Bar gitmiyor yani. Now Bar'a yeni bir özellik ekleniyor. Şimdilik Now Bar'da gözükmüyor ama.
Cüneyt0
Active Level 4
Galaxy S
A Serisine kuruluyor mu?
0 Likes
CptTevfik
Active Level 7
Galaxy S
hepsini adım adım yaptım fakat widget kısmında bulamıyorum sanırım olmuyor
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Widget olarak yok ama systemui tunerde kisisel veri zekasi yerine girip uic yazip bunu ekleyince kilit ekranindan acabiliyoruz1749253794300.jpg
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Olacağını sanmıyorum. AI yok çünkü A serisinde.
Cüneyt0
Active Level 4
Galaxy S
O zaman tablete kurmayı deneyeyim. Tab S9 Ultra, sanırım olur.
0 Likes