cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra Usb power delivery

(Topic created on: 04-16-2023 11:09 PM)
588 Views
MertKemal
Active Level 9
Options
Galaxy S

Merhaba

S23 Ultrada game booster ayarlarında usb power delivery duraklat özelliği olması lazım ama ben cihazımda göremedim. Kalktımı bu özellik bende görünmüyor

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bende öyle biliyorum. Olması gerekiyor. Game booster ve Game launcherin güncellemesini denetle. Olmazsa Game launcher verisini silmeyi dene. Hala gorunmuyorsa cihazi yedekleyip sifirlaman gerekir. Aksi bi durum olursa hata raporu da gönderebilirsin. Yazilim uzerinden inceleyip geri dönus yaparlar.

View solution in context

10 Comments
Furkann0
Active Level 7
Galaxy S
Ne işe yarıyor tam olarak ?
0 Likes
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Şarja bağlıyken oyun oynayınca batarya devre dışı kalıp prizden güç alıyor
Karaprens61
Active Level 10
Galaxy S
Şarjdayken devrede o Şarj bagli degilken olmaz
0 Likes
okmusic
Active Level 2
Galaxy S

Pause USB Power Delivery özelliğini aktifleştiremedim telefonum düz s23 6.1 ekran 8gb modeli bu özellik yok mu ya da ben mi bulamadım tüm güncellemeleri yaptım hem game booster hem telefon adına fakat hala yok forumda bir arkadaş s23 ultra da da bulamadığını yazmış s serisine geleceği söylenmişti ama

BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
S23 serisi mi bilmiyorum ama bazı kişilerde o özelliğin geldiğini ve kullanabildiklerini görmüştüm.
okmusic
Active Level 2
Galaxy S
S 23 ile gelip diğer bir kaç seri ve modele de güncelleme verilmiş fakat bende yok
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Yanlış hatırlamıyorsam Game Luncher uygulamasının ayarlarında olacaktı.
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bende öyle biliyorum. Olması gerekiyor. Game booster ve Game launcherin güncellemesini denetle. Olmazsa Game launcher verisini silmeyi dene. Hala gorunmuyorsa cihazi yedekleyip sifirlaman gerekir. Aksi bi durum olursa hata raporu da gönderebilirsin. Yazilim uzerinden inceleyip geri dönus yaparlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne işe yarıyor?