Original topic:

S23 Ultra Servis Sürecinde Skandal: Sözlü Garanti Onayı, Sistemsel Ücret Talebi!

(Topic created on: 05-04-2026 02:37 PM)
146 Views
1samsungkullanicisi
Active Level 8
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar, maalesef S23 Ultra cihazımdaki batarya şişmesi süreciyle ilgili şok edici bir gelişme yaşıyorum.

​Bugün sabah saatlerinde Pendik KVK servis noktasına gittim. Bankodaki yetkili, cihazı inceledikten sonra batarya değişiminin garanti kapsamında bedelsiz yapılacağını sözlü olarak beyan etti ve cihazı teslim aldı.

​Ancak az önce telefonuma gelen SMS ve servis takip linkindeki bilgiye göre, cihazım için 3145,56 TL "Pil Ücreti" talep ediliyor! Yüzüme karşı "garanti karşılar" denilip, sistem üzerinden benden ücret onayı beklenmesi kabul edilemez bir durumdur.

​Samsung Türkiye Genel Merkezi ve moderatörlerimizin süreci takip ettiğini bildiğim halde böyle bir çelişkiyle karşılaşmak hayal kırıklığına uğrattı. Ekran değişimi sonrası (ücretli yapılmıştı) cihazın fabrikasyon bütünlüğünün bozulması sonucu oluşan bu şişme sorununun sorumluluğu kullanıcıya değil, onarımı yapan servise aittir.

​Bu ücret talebinin derhal iptal edilerek, verilen sözün tutulmasını ve onarımın garanti kapsamında tamamlanmasını talep ediyorum. Süreci sonuna kadar takip edeceğim ve gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Üstelik bankodaki yetkili, bu işlemin garanti/müşteri memnuniyeti kapsamında bedelsiz yapılacağına dair beyanını, bizzat 'müşteri memnuniyeti' adına kayıt altına almıştır. Kendi ses kayıtlarında bu söz verilmişken, sistemden ücret talep edilmesi tam bir çelişkidir.

Servis No: 2502525806

1 Comment
EKMEKCİ
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef bu tip olaylara son zamanlarda çok rastlıyoruz bu Samsung un prestijini düşürüyor, üzücü ve can sıkıcı bir olay