cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Server Kayıt pişmanlığı

(Topic created on: 03-17-2025 04:12 PM)
489 Views
Merther
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 3 ay önce server kayıtlı 0 s23 ultra aldım 2 imei de 1er ay dayandı. Satarken şöyle sağlam böyle sıkıntısız vs. Yalanları uyduruluyor. İmeiler patladığında üstlerine suç almayıp "btk yine yaptı bişeyler" diyorlar. Tekrar yaptırsam ne yaptırmasam ne telefonu kaldırıp çöpe atmak gerekir tamamen rezillik.

20 Comments
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Kral seni kazıklamışlar galiba server kayıt diye ya da kullandıkları imei numarasını başka cihazda kullanmışlar. Normalde öyle olmaması gerekiyor.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bende server kayıtlı S23 Ultra kullanıyorum. Böyle bir sıkıntı yok.
0 Likes
Merther
Active Level 2
Galaxy S
Önce bana kendi imeini ver dediler. Sonra gerek yok deyip bi tablet imeisi kullanmışlar. Sağlam korkma vs.vs dediler de şimdi ben güvenmiyorum yani az para değil ki hem server kapalı açılsa ne zaman açılacak diyelim açıldı 6-7bin lira vericem yine risk alıcam
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Tanıdık bir telefoncu biliyorsanız ordan yapın. Yoksa yine aynı şeyi yaşayabilirsiniz.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 3
Galaxy S
Keşke kendi imeiniz konusunda ısrarcı olsaydınız. Server kaydın temel kurali kendi imeinizi kullanmak. Binlerce liranız çöpe gitmiş üzüldüm.
0 Likes
Galaxy S
Bu işlere girmemek gerekiyor güvenli değil
0 Likes
Merther
Active Level 2
Galaxy S
Hatta 1 tanesi şaka gibi şöyle yazmış "arkadaşlar olur böyle şeyler nasıl benzininiz bitince benzin alıp kullanıyosunuz imei gidince de bidaha attıracaksınız." Tarzında kafayı yedirtirler insana
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bunlar tamamiyle kolpa. Gitmemesi gerekiyor server kaydında.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Güvenilir bir yerde yapmanız gerekiyor. Telefonculara güven olmaz yoksa.
0 Likes