cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Pil

(Topic created on: 01-04-2024 05:33 AM)
410 Views
CooPer99
Active Level 6
Options
Galaxy S
Telefonu 5 Şubatta almıştım ve üzerinden 11 ay geçti. 11 aylık kullanımdan sonra %100 şarj ettim ve League of Legends Wild Rift Oyununa Girdim. Yaklaşık 50 dakikalık oyunun ardından pil kullanımı %3. Samsung bu işi yapıyor. Android sürümüm One Ui 6.0, Buds 2 Pro Ve Watch 5 Pro bağlı, Youtube Music'ten müzik çalıyor. Ekran Çözünürlüğü 2k 120HZ olarak ayarlı, parlaklık adaptif.

image

11 Comments
S23UltraSalim
Active Level 7
Galaxy S
Bende de ayni cihaz var 120 Gh de pubge oynuyorum ful pubge oynasam 5-6 saat götürür yâni çok iyi cihaz
0 Likes
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Çok keyifli bi cihaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O sırada bende 2k 120hz grafikte watch5 pro buds2 bağlı %100 de Max oynanabilirlik 2.5 saat yazması :F
0 Likes
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Naptın olm hep şarjda mı oynadın telefonla
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok bir kere olsun şarjda oyun oynamadım. Cihaz A34 5G ve Haziranın 25'inde alındı. Bilmiyorum ama GameHubun ortalaması o şekilde. Sen dedikten sonra kontrol ettim bir maç atmışım wr de 2.6 şarj yemiş. Ama maç 16 dakika sürmüş ve çıkmışım hmm
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Kız arkadaşımda da A34 Var şarj aletiyle gezdiğini hiç görmedim ortalama kullanımda gayet yeterli bi cihaz aslında garip
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İstatisklere baktığımda Instagram 3.25 saatle %40a yakın şarj yiyormuş. Gece telefonu doldurur akşama kadar yeter sonra bi kere daha doldururum ve gece uyuyana kadar kullanırım ve sonra yine şarja takarım. Sanırım bir format çekmek rahatlatabilir. Ha bu arada genelde %100 seviyesinde şarj etmem 90 92 85 gibi çekerim
0 Likes
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
En güzelini yapıyorsun aslında
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsungla bi yazışayım bakalım sağlık kontrolünden geçirsin telefonu. Türkcell'in Pasajından Güvencell'den sigorta da yaptırdım telefona 😄
0 Likes