cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra OIS Problemk

(Topic created on: 09-01-2023 02:34 AM)
524 Views
Cengo28
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S23 Ultra telefonumda videoda sadece OİS açıkken sağ yukarı doğru hareket ettirirken deli gibi titreme sesi geliyor görüntüyü bozuyor bu yazılımsal olabilir mi telefon düşmedi hiç sesi dinlerseniz OIS'ten ses geliyor ve görüntü titriyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Garantiye gönder knk yazılımsal değil gibi kamerada sorun olabilir

View solution in context

6 Comments
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Garantiye gönder knk yazılımsal değil gibi kamerada sorun olabilir
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Yurtdışı telefon kayıt ettirdim garantiye almazlar sanırım
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
He o zaman istersen samsung servisine gönder servis ücreti sadece bakması 120 tlydi sanırım sorun neymiş öğrenirsin
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Umarım yazılımsaldır moralim tamamen gitti hevesim kalmadı telefondan aktif kullanıyorum birde uluslarasi garanti var diye biliyorum ama onunda gruplari var ulke ulke baktigimda bulgaristan gozukuyor cokta uzak degil ama vize gerekiyor en kötü oraya götürüp değişim isteticem ama kayit ettirdim cihazi gelen cihaz nasil olcak bilmiyorum.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Telefonun yazılımı ile mi oynadınız ? Bu sorunun yazılımsal olma ihtimali de var çünkü oneplislarda sensörleri yöneten "persist.img" dosyası silinirse bu durumdan da kötüsü oluyor ama o dosyayı tekrar atınca düzeliyor . Belki benzer bir durum Samsun'da da vardır .Bence telefona bir rom atın umutsuzluğa kapılmadan önce
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırla,düzelmezse cihazı sıfırla.OIS'den ses gelmesi de normal,çünkü ileri geri hareket var.