cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Kumlanma (6.1 Hala sorun devam ediyor)

(Topic created on: 04-05-2024 01:48 PM)
37 Views
s23ultrakullanıyorum
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Üstteki fotoğraf gcam ile çekilmiş alttaki stock kamerayla. Cidden stock kamera ucuz telefon havası veriyor 

Profilime girip diğer 2 postumu da görebilirsiniz
20 Comments
DURDU
Active Level 4
Galaxy S
S23 Ultra kullanıcısı olarak bu durum önceden beri vardı. 6'0 güncellemesi ile s24 ultra'dadaki hamaratalarını hepimiz ölüyoruz o yeni cihaz olduğu için hata düzeltme Güncellemeleri ile bayağı düzelttiler. Bizim cihazlarda aynı hatalar olmasına rağmen ve kullanıcı kitlesinin duyarsız olması yüzünden hata düzeltmeme performansı iyileştirme güncellemesi 6.1 ile gelmedi. Maalesef durumundan ibaret. Bunu birçok gruplarda dile getirdim Burada da bununla ilgili iki tane yazı yazdım. Birebir olma şartıyla birçok kullanıcı ya durumu paylaştık güncelleme talep edelim dedik bakalım durum ne olacak. Basit bir örnek vereyim telefonu elinize aldığınızda kamerayı açtığınızda ilk olarak fotoğraf modu çıkar sonra video moduna geçtiğimizde Işık kaybı ve netlik kaybı fotoğrafta beyaz dengesi sorunu gündüzleri çok **bleep** edilmese de akşamları Normal şartlarda normal ışıklarda Maalesef çok kötü. Lütfen hakkımızı arayalım ve güncelleme talep edelim nacizane olarak Benim buradaki iki yazıma da bakarsanız daha da detaylı görürsünüz