Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra Kilitleniyor!

(Topic created on: 04-05-2025 11:48 AM)
490 Views
Blackmaze_23U
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba. Instagramda normal bir şekilde reels kaydırırken başıma 2 kez gelmiş olaydan bahsedeceğim.

Reels kaydırırken, telefon bir anda donuyor. Reelsin sesi geliyor ancak birkaç saniye sonra o da gidiyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Hard reset atmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi nedir?

Telefonu 2024 Şubat ayında aldım.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Şu an genel olarak imstagram uygulamasımda sorun var. Herkes yaşıyor. Çok fazla gönderi gördüm burada. Eğer diğer uygulamalarında da sorun yaşamıyorsanız sorun yoktur.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram Sorunlu.

View solution in context

29 Comments
ahmedc3lk
Active Level 1
Galaxy S
Bende düz s23 kullanıyorum aynı sorunu bende 2 kere yaşadım neden oluyor?
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
Ben de hala tam olarak anlamış değilim sebebini...
alprnn
Beginner Level 3
Galaxy S
Ben de aynı şekilde s23 kullanıyorum 2 kez yaşadım sadece reels kısmında oluyor sanırım anlamış değilim
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
Şu **bleep** sadece reels kısmında yaşadım ben de bakalım umarım Instagram çözer bu durumu.
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Hard Reset cihazı sıfırlama işlemidir. Genelde çözüm olur ve her seferinde sıfırlama yapmanıza rağmen sorun çözülmüyorsa servise gitmenizde fayda var. Sıfırlama işlemi tüm sistemi baştan kurar. Bunun çözüm olması gerekir
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
Hard resetten kastım şudur, telefon güç tuşu da fonksiyonunu yitirdiği için ben de ses kısma tuşuyla birlikte basarak telefonu kapatıyorum daha sonra tekrar açıyorum. Telefonu tamamen sıfırlamak yapacağım en son şey şu anda.

Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Sıfırlama işlemini en sonda yapmak yerine bir kez daha yaşadığınız zaman yapmanızda fayda var hocam. Çok can sıkıcı bir durum çünkü
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle öyle. İlk kez yaşadığımda pek sorun etmedim ancak bugün tekrar yaşanınca biraz canım sıkıldı.
Galaxy S
Factory Reset olmasın o Hard reset cihazın gücünün kesilmesi demek 😊