cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra Ekran Kapanma

(Topic created on: 08-05-2024 08:46 PM)
190 Views
JrCartel
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S23 Ultra telefonum herhangi bir işlem yaparken ana menü tuşuna basmış gibi kasılıp uygulamayı aşağı alıyor neden yapıyor olabilir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba JrCartel,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy S
Elini dokunuyor olabilir mi 😀
JrCartel
Beginner Level 2
Galaxy S
Öyle birşey değil çünkü gizli navigasyon kullanıyorum birde YouTube dan video izlerken küçük ekrana çekiyor stantta dururken telefon 😁
Galaxy S
Cihaz bakımından virüs taraması yaparmısınız 😀
_nV
Active Level 4
Galaxy S

Bu esnada şarj takılı mı? Eğer takılıysa kullandığın kablo ya da adaptör orijinal ürün mü? Bazı şarj kabloları ile ben de zamanında benzer sorunlar yaşıyordum. Bir de ekran değişen bir telefon ise bir ihtimal sorunlu ekran olabilir. Eğer bu durumlar yoksa, virüs ya da kullandığın uygulamalardan kaynaklı olabilir. 

0 Likes
JrCartel
Beginner Level 2
Galaxy S
Telefonum orijinal değişen yok kablo kutudan çıkan kablo şarj aleti anker marka samsung PD uyumlu başlık bu One UI 6.1 güncellemesinden sonra geldi yapay zeka özelliklerinden sonra
0 Likes
_nV
Active Level 4
Galaxy S

Gizli navigasyonu kapatarak dener misin?

0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba JrCartel,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
_nV
Active Level 4
Galaxy S

Bahsettiği sorun tüm dünya genelinde görünen s23 AI güncellemesi sorunu. Gizli navigasyon kullanırken Google uygulamasını devre dışı bırakınca geçici süre düzeliyor. Sonra Google uygulaması açılınca tekrar aynı şey olmaya başlıyor. 

0 Likes