cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Cihazımı S25 Ultra ile Değiştirdiler :)

(Topic created on: 05-16-2025 07:44 PM)
382 Views
kawun
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba;

S23 ultra cihazım varken servis değişim ile nasıl s25 ultra verdi anlatıyorum😄

Geçen hafta aldığım sıfır 512gb s23 ultra da son güncelleme ile donma ve yeniden başlama sorunları yaşadım.

Ardından servise danışıp telefonuma değişim talebi ile kayıt açtırdım ve ilk talebimde sorunum tam olarak anlaşılmadığı ve yazılımsal olabilir dendiği için geri çevrildim .

Tabi pes etmek yok. Hemen tekrar gidip detaylı bi şekilde sorunumu anlattım ve hatta orda da başıma geldi. Bu herkesin bildiği instagram donma ve restart atma sorunu. Çok sıklıkla başıma geldiği için normalin dışında bir durumdu.

İkinci açılan kayıttan sonra beklemeye başladım ve 2 günlük bir süreç sonrasında değişim talebim onaylandı. Tabi şunu da belirtmek isterim cihazım daha 2 günlüktü.

Tahminim s24 ultra verecekleri yönünde idi ama birden baktım ki s25 ultra ve 512gb yani benim depolamam ile aynı. Gerçekten şaşırdım ve bu durum karşısında mutlu oldum. 

Eğer sizde haklı sebeplerde hakkınızı ararsanız değişim mümkün. Kvk Mecidiyeköye ve Samsung Türkiye'ye çok teşekkürler 

14 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Aynısını yaşadım S22 cihazımın kamerası bozuk diye yolladım S24 verildi :)

Hayırlı Olsun.
kawun
Active Level 2
Galaxy S
Sana da hayırlı olsun . Teşekkürler :) samsung gerçekten beni şaşırttı
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Cihaz 2 haftalığı geçmeyince genelde kabul görüyor birde ondan sonraki süreci görsen mağdur olanlar oluyor ama **bleep** servislere gönderiyolar maalesef benim favorim Ankara BDH
kawun
Active Level 2
Galaxy S
Aslında ayıplı malın değişim süresi 6 ay. Eğer gerçekten 2 hafta sonra götürseydim ve değişim olmasaydı sıkıntı olurdu
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Evet bende araştırmıştım 6 ay içinde değişim her türlü kabul olmalı Allah tan Samsung Servisleri biraz düzelme yolunda değişimi onaylıyorlar
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Keşke benimde cihazım şuan alınıp bozulmus olsaydı S25 almak isterdim 😄
kawun
Active Level 2
Galaxy S
Bu işler şans işi belli olmaz :DD
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen öyle tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın🙏