cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Boyası Kalitesizligi

(Topic created on: 3 weeks ago)
297 Views
DedeS8
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba sizde de kasada boya çıkması durumu söz konusu mu ? Kenarlarında da darbe yemiş gibi bir görüntü veriyor . Toplu iğne ucu gibi bir boyutta ama son derece beni rahatsız ediyor çünkü hiç düşürmedim dahi. Samsunga bu konuda güvenirim ama arkasında durmadı

image

image

10 Comments
Ethadien
Active Level 3
Galaxy S
Aynısı iphone 14 pro kullanan kuzenimde oldu. Kılıfı temizlemediği için
DedeS8
Active Level 1
Galaxy S
Temizledim ama her gün her gün de temizlemek olmaz ki. S8 kullandım, s7 edge kullandım. Hiç böyle bir durum olmadi. Arkalari camdı çünkü ama **bleep** ki durumda çok saçma. Şu fotoğraftaki kilif 1500 TL orijinal
Ethadien
Active Level 3
Galaxy S
Kılıf **bleep** etmiyor ki. Ben haftada bir çıkarıp temizliyorum. Kuzenimim iphone u seninkinden daha beterdi bu arada. Ekran kasa bağlantısı bembeyaz olmuştu
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Benim s21 Fe cihazım da böyle. Telefon düşmüş de iz kalmış gibi duruyor. Sanırim kılıfın içine giren nispeten büyük tozlar uzun süre kalınca aşındırıyor. Çoğu markada oluyor diye biliyorum.
Telecaster
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanıyorum aynısı bende de çok berbat bir şey 30bin lira veriyorsun boyası çıkıyor çin telefonu mu bu
0 Likes
DedeS8
Active Level 1
Galaxy S
Neden tüketici hakem heyetine vermiyorsun peki? Benim öyle bir şansım yok çünkü şans oyunları sitesinden çıktı faturam yok. Ama.ver bence
0 Likes
Telecaster
Active Level 6
Galaxy S
Bir şey çıkacağını sanmıyorum hakem heyetinden gelen cevap ayları buluyor
0 Likes
DedeS8
Active Level 1
Galaxy S
:) işte ülkemiz bu yüzden bu durumda ne yazık ki hep böyle düşünüyoruz Ya da buna itiliyoruz. 2 TL fotokopi parası vereceksin fatura için o da. Kimlik fotosu başka bir şey yok bir de dilekçe. Bana da böyle demişlerdi aylar sürer ohoo o süre içinde hem botu giydim sonrada sonuç eve geldi hiç çağırmadan bile haklı buldular beni. Sonra converse içn başvurdum aaa kurtulamazlar bu üründen böyle dediler, masa kurmuşlar simit poğaça zeytin filan. Kurul böyleydi yani. Sonuç eve gelecek dediler olumsuz şimdi ki aklım olsa gider o olumsuzu sorardım onlars. Yüzüme başka evime başka yollamayı
Telecaster
Active Level 6
Galaxy S
Ah **bleep** hocam yinede bi deneyecem şansımı
0 Likes