cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Bildirim Sorunu

(Topic created on: 01-26-2024 10:19 AM)
1210 Views
s23ultra0606
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar Instagram , gmail , Facebook tüm ayarları yaptım telefonu güncelledim sıfırladım ama yok bildirimler **bleep** gelmiyor 6 7 dk sonra geliyor yada hiç gelmiyor müşteri hizmetleri de hiçbir işe yaramıyor sıfırla diyor sürekli ben onlardan daha çok şey biliyorum inanın telefondan soğudum aşırı şekilde napabilirim değiştirmeyi düşünüyorum 
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İyi günler. Uygulamaların bilgilerine gir orada pil kısmı var tıkla kısıtlanmamış yap düzeleceğine inanıyorum 😊
0 Likes
s23ultra0606
Active Level 5
Galaxy S
Onuda yaptım maalesef oda çözmedim
mustafaa0
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorun bende de var s23 ultra kullanıyorum bu telefonda da ara sıra oluyor eski cihazım xiaomi mi 9t pro da da aynı şey oluyordu telefondan kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum ben
s23ultra0606
Active Level 5
Galaxy S
Ben diğer telefonlarda yaşamadım böyle bir sorun keşke gecmeseydim bu cihaza çokta memnundum ama bildirimler gelmiyor uygulamaya girmeyince
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamalar bazen çok pil tükettiği için otomatikmen derin uykuya alıyor ondan bildiri gelmiyor / ayarlar / pil / arka plan pil sınırllandırması orda orda ki bitane açık mavi tikli birşey var onu kapatın sonra altakileri hrpsini derin uykudsn çıkartın sonrasındaki anlük bildiriler tskır tskır düşecektir
0 Likes
s23ultra0606
Active Level 5
Galaxy S
Oda kapalı adaptif pili de kapattım ama hala düşmüyor
0 Likes
kill7bill
Active Level 3
Galaxy S
Kullanılmayan uygulamaları derin uykuya al modu var onu kapat
0 Likes
s23ultra0606