Original topic:

S23 Ultra Animasyonlarda takılma.

(Topic created on: 10-20-2025 07:32 AM)
241 Views
acarsamsunglu
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 Ultra cihazımda uygulama açılış animasyonu veya uygulamalar arası geçişlerde animasyonlarda bariz bir takılma söz konusu. Cihaz performans modu standart ayarında ve güç tasarrufu modu da kapalı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı acaba?

11 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Düz s23 kullanıyorum. Oneui 8i ilk yüklediğimde çok iyiydi. Şuan yeniden de başlatsam düzelmiyor. Aynı dediğiniz gibi uygulama açılırken takılarak açılıyor. Ard arda uygulama hiç açılmıyor
Lead_S25
Active Level 4
Galaxy S
Dün yabancı youtube kanalında yorumlarda gördüm birkaç kişide s23 kullanan, genel yazılımsal sorun muhtemelen
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
2 büyük güncellemedir s23ü bıraktılar kendi haline. Kendi kendini optimize etsin diye😂
Lead_S25
Active Level 4
Galaxy S
Samsungun politikalarını sevmiyorum, yeni cihaza getirdiklerini eskilere getirmiyorlar eski dediğimizde 1 2 yıl önceki telefonlar. Yenilik dışında birde bu sorunlar ortaya çıkıyor.
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
One ui 7de s22ye müthiş bi optimizasyon güncellemesi gelmişti. 2 ay kullandılar yine bozuldu optimize. Bize de gelse farklı olmaz😂 Ben artık saldım ses çıkarmayı. Çıkarsam da dinlemiyorlar. Profilim s23 sorunlarıyla dolu. Samsungdan önce fanboyları cihazda sorun yok diyor😂
S23ltabA8
Active Level 4
Galaxy S
Bende gün içinde takılmıyoken arada bir takılmaya başlıyor canı nasıl isterse
acarsamsunglu
Active Level 1
Galaxy S
Anlaşılan hemen herkes de böyle bir problem görünüyor Yapacak bir şey yok kullanmaya devam
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Nadiren oluyor ama öyle **bleep** **bleep** da değil tabi.
acarsamsunglu
Active Level 1
Galaxy S
Yani Aslında çok büyük bir problem değil ama böyle Premium bir cihaz kullanınca insan bu tarz şeylerde gözüne batıyor yoksa günlük kullanım için herhangi bir problem oluşturmuyor zaten.