cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Android Auto Sorunu

(Topic created on: 04-17-2023 10:45 AM)
Ezerus
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung S23 ultra telefonumu skoda surb bağladığımda android auto çalışmıyor.Telefondan member uygulamasıyla iletişime geçtim ama ne yazıkki denilenleri yapmama rağmen düzelme olmadı ve en sonunda telefonumun bütün aksesuarlarıyla birlikte servise  teslim edilmesi gerektiği yazılmış.

İnternette yaptığım araştırmalarda bunun yazılımsal bir sıkıntı olduğu güncelleme ile çözüleceği yazılmış. Servise verdiğim zaman nasıl bir çözüm olucak onu anlayamadım.

7 Comments
Galaxy S
Uygulama yönetivisinden o uygulamanın verisini silin.
0 Likes
Ezerus
Active Level 1
Galaxy S
Bütün verileri sildim telefona reset bile attım ama maalesef değişen birşey olmadı
Galaxy S
O zaman uygulama ile ilgili,yeni güncellemd bekleyin.Bu arada nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?Hiç mi açılmıyor yoksa hata mı veriyor?
mehmetA54
Active Level 7
Galaxy S
reset attığınız halde düzelmediyse güncelleme beklemenizi öneririm
Ezerus
Active Level 1
Galaxy S
Hiç açılmıyor. Sadece şarj ediyor. Kablo değiştirdim değişen birşey olmadı başka telefonlarda sıkıntı olmuyor. S10 ile oneplus ve iphonelarla denediğimde sıkıntı yok sadece s23 ultrada hiçbir tepki olmuyor
0 Likes
Bülent87
Active Level 6
Galaxy S
Orjinal kablo....Telefon yeni ise geliştirici ayarları açıp USB hata ayıklamayı işaretleyin....Yani kablolu bağlantı işareti....YouTube da video var....Gerekirse apkmirrordan en son sürümü yükleyin ..Google playi beklemeyin....
0 Likes
Ezerus
Active Level 1
Galaxy S
Android autonun mu en son APK sını yükliyiym. Usb ayıklama modunu açmıştım onlarda olmuyor internette ne dedilerse yaptım hatta Samsung teknik ekibin bile dediklerini yaptım en son telefonu servise vermemi söylediler. Aynı problem s22 ultrada da varmış güncelleme ile düzeldiğini söylediler
0 Likes