cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Android 15 One UI 7 sonrası 2 haftalık

(Topic created on: 05-17-2025 02:25 PM)
136 Views
Furkan_1
Active Level 8
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar ben S23 Ultramı 2 hafta önce aldım. 12 GB 512 lik versiyonunu. Cihaz Android 14 One UI 6.1 ile gelmişti, 2024 Aralık üretimi cihaz. Android 15 e güncelledikten sonra cihazda buglar falan animasyonlarda takılma pil performansında düşüş yaşamıştım. Sonra hard resetten sıfıırladım cihazımı. S23 Ultramda ki tüm buglar takılmalar gitti mükemmel bir hal aldı. Pil sıfırlamadan önceye göre daha iyi ama hala yeterli değil. Ama Android 15 i genel itibariyle beğendim. Premium hissettiren bir yazılım olduğunu da söyleyebilirim. 

6 Comments
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
Hard reset gerçekten tavsiye eder misiniz? Bende öyle çok bi takılmalar vs yok ama arada oluyor o da zaten s21 den dolayı. Kalması fln cihazıma göre normal. Pil performansımdan çooook memnun değilim sadece o kadar. Onun dışında sorunum yok
0 Likes
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Kesinlikle tavsiye ediyorum önceki yazılımdan kalan kodları temizliyor wipe cache patrition işe yaramıyor
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
Ben wipe cache partition bile yapmadım. Olduğu gibi kullanıyorum hâlâ. Hard reset işlemi uzun sürüyor mu
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
ya şöyle kısa sürüyor ama google hesabı cihazın pini samsung accounc bunlara ait tüm bilgileri eksiksiz bilmen lazım yoksa cihaz açılmaz
BurakEA
Active Level 9
Galaxy S
S23 ultra kullanıyorum bende 1 aylık cihaz güncelleme sonrası hard reset atmadım pilde düşüş ve bazı takılmalar dediğiniz gibi mevcut sıfırlama işe yarıyor mu bu pil konusun da
0 Likes
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Pil konusunda bi tık iyileşme oluyor, takılmalar buglar gözle görülür şekilde gidiyor. Pil konusu tamamen Android 15 ile alakalı. Pil ile ilgili s24 s23 s22 kullanıcılarının tamamı şikayetçi yapacak bisey yok. Yeni bir güncelleme bekleyecez.
0 Likes