cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra şarj sorunu

(Topic created on: 09-12-2023 09:52 AM)
Enestkr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Telefonum çok geç şarj olmaya başladı şarja taktığım zaman 50dk şarj süresi veriyor ama 2 saati buluyor tam şarj olması. Şarj aletinin bozulduğunu düşünüp yeni şarj aleti aldım (45W) ama yinede değişen birşey olmadı. @samsung 

9 Comments
Galaxy S
Şarj girişin tozlanmıştır ve bu da temassızlık yapar
Enestkr
Active Level 6
Galaxy S
Düşük basınçlı hava pompasıyla temizledim pırıl pırıl şu anda
Galaxy S
Sorun çözülmediyse,teknik servislik olmuştur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
45w aldım bende bendeki de aynı model
1 s 4 dk tam dolum diyor %5 ya da %15 iken fakat bende 1 s 15-20 dk yı buluyor %100 için.
Ama sendeki biraz garip , adaptöre bi bak orijinal mi veya kronik arızası var mı?
Enestkr
Active Level 6
Galaxy S
Orjinalliğinden aminim QR taratınca Samsung'un garanti kapsamı ve orjinalliğini sprguladığımda orjinal ürün olduğunu anlayabiliyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anladım, hocam kabloda da bir problem yok diyorsanız normal değil derim çünkü 1 s 20 dk deseydiniz yine tamam derdim ama 2s çok ya 45w için.
Enestkr
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle fazla iki saat kabloda veya adaptörde sorun olduğunu düşünüp dün yenisini aldım ama sıfır şarj aletindede aynı olduğunu görünce soluğu membersta aldım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla hocam sonuçlar değişmiyorsa bi servise götür derim ya.
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba enestkr0,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD