Original topic:

S23 Ultra İSYANI !!!

(Topic created on: 08-22-2025 07:33 PM)
494 Views
MYasar
Active Level 2
Options
Galaxy S
( Bir arkadaş bunu akşam 7 civarında paylaşmamı önerdiği için yeniden paylaşıyorum)S23 Ultra araştırarak ve bilinçli bir kullanıcı olarak segmentinin en iyisi diye aldım. Ki o zaman İphone 14 Pro da alma imkanım vardı fakat İos hoşuma gitmiyor. Şimdi aldığımda o kadar çok memnundum ki mükemmel bir şeydi. Samsung'un yaptığı en iyi cihaz diyebilirim. Cihazı 2023 Hazirandan bu yana aktif kullanıyorum. Ben aldıktan sonra çevremdekilerden 5 kişi daha aldı bu cihazı. Fakat gel gelelim şimdiki düşüncelerime: 

**(Bu yazıyı okurken bunun bir giriş veya orta seviye bir cihaz olmadığını, henüz 2.5 yıllık amiral gemisi bir cihaz olarak yorumlayın)

* Bu kadar mükemmel bir cihazı yaptığınız güncellemeler ile berbat hale getirmeyi nasıl ve ne gibi bir amaçla başardınız? 

* Cihaz henüz 2.5 yıllık olmasına rağmen cihazın artık o eski atik ve seriliğinden eser kalmadı. Git gide hantallaşan bir cihaz haline geldi. 

* Telefonun açılma süresinden tutun en ufak geçişlere kadar gecikme süreleri bayağı var. 

*Şarj dolumu yavaşlaması, açılma süresi uzaması, ekran animasyonlarında gecike ve kasılması. 

* Kamera zaten fecaat, eski net ve çözünürlüğü yok zaten ( Dh s23 Ultra forumunda insanlar 5.1e geri dönmek istiyor) 

* Bizler orta seviye değil de üst seviye/amiral gemisi cihaz almamızın sebebi cihaz performans ve kullanımını üst düzeyde kullanmak için satın alıyoruz. Performans yerlerde, güncellemeler ile oluşan kasma yerlerde, serilik yerlerde, uygulama optimizasyonu yerlerde, hatalar had safhada. 

* Arkadaşım 2020 yılında çıkan Oneplus 8 Pro'yu kullanıyor. Cihaz hâlâ eskisi gibi, yazılım güncellemesi cihazı daha iyi hale getirmiş. Ben de Samsung alarak bu memnuniyeti istiyorum ki cihazım ondan 3 yaş daha genç olmasına rağmen ben o memnuniyeti artık bulmamaya başladım. 

* Bu yaptığınız planlı eskitme ile bizi yeni cihaz almaya sevk edeceğinizi mi sanıyorsunuz? Aksine bir daha Samsung cihazların yanından bile geçmeyiz. Siz bizim kullanıcı deneyimlerimizi daha iyi hale getirdiğiniz zaman biz de bu S serisi ile devam eder ve hitap ettiği kitleyi oluştururuz.

O yüzden sizden talebimiz kullandığımız üst seviye cihazlarımızı planlı eskitmelerine kurban etmemeniz ve yapacağınız güncellemelerle kullanıcı deneyimlerimizi pozitif hale getirmeniz. Biz de bunun karşılığında memnuniyet duyduğumuz markanın tüketici kitlesi olmaya devam edeceğiz. 

19 Comments
KediDostum
Expert Level 3
Galaxy S
Bende de s22 vardı. Kasılmalar oluyordu. Ana ekran ın ön belleğini temizleyince düzelmişti. Ama sonra yine devam etti.
0 Likes
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
Ön bellek, temiz kurulum bunlar yapılıyor ara ara. Fakat bunlar yeni çıkan cihazı aldırmak için eskisini güncelleme ile sıkıntıya sokuyorlar.
KediDostum
Expert Level 3
Galaxy S
Elmanın eski yelefonu bile sorunsuz.
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
İşte bütün mesele bu. Sen İphone benzeyemezsin, senin kitlen ayrı. Çok basit: One ui 7 bize 6-7 ay gecikmeli geldi peki sonuç: Yazılımsal hata dolu
Galaxy S
Gelir hocam şimdi Samsung Fanboyları yazılımı savunmaya😊
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam çevrenizdeki 5 kişide de aynı sorunlar var mı?
0 Likes
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
Şu an iletişimde olduğum bir tanesi var. Onda da aynı mevzu satmayı düşünüyor
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 9
Galaxy S
Kanka One Ui 7 Sonrası Kendine İhanet Eden Bir Samsung Var Üst Seriler Satsın Diye Alt Serilerde Bilinçli Bir Performans Düşüsü Yaşatıyorlaf
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
Aynısını üst serilerde de yeni-eski olarak yapıyor
0 Likes