Original topic:

S23 Ultra İSYANI !!!

(Topic created on: 08-22-2025 02:52 AM)
417 Views
MYasar
Active Level 2
Options
Galaxy S

S23 Ultra araştırarak ve bilinçli bir kullanıcı olarak segmentinin en iyisi diye aldım. Ki o zaman İphone 14 Pro da alma imkanım vardı fakat İos hoşuma gitmiyor. Şimdi aldığımda o kadar çok memnundum ki mükemmel bir şeydi. Samsung'un yaptığı en iyi cihaz diyebilirim. Cihazı 2023 Hazirandan bu yana aktif kullanıyorum. Ben aldıktan sonra çevremdekilerden 5 kişi daha aldı bu cihazı. Fakat gel gelelim şimdiki düşüncelerime: 

* Bu kadar mükemmel bir cihazı yaptığınız güncellemeler ile berbat hale getirmeyi nasıl ve ne gibi bir amaçla başardınız? 

* Cihazın artık o eski atik ve seriliğinden eser kalmadı. Git gide hantallaşan bir cihaz haline geldi. 

* Telefonun açılma süresinden tutun en ufak geçişlere kadar gecikme süreleri bayağı var. 

* Kamera zaten fecaat, eski net ve çözünürlüğü yok zaten

* Bizler orta seviye değil de üst seviye/amiral gemisi cihaz almamızın sebebi cihaz performans ve kullanımını üst düzeyde kullanmak için satın alıyoruz. Performans yerlerde, güncellemeler ile oluşan kasma yerlerde, serilik yerlerde, uygulama optimizasyonu yerlerde, hatalar had safhada. 

* Arkadaşım 2020 yılında çıkan Oneplus 8 Pro'yu kullanıyor. Cihaz hâlâ eskisi gibi, yazılım güncellemesi cihazı daha iyi hale getirmiş. Ben de Samsung alarak bu memnuniyeti istiyorum ki cihazım ondan 3 yaş daha genç olmasına rağmen ben o memnuniyeti artık bulmamaya başladım. 

* Bu yaptığınız planlı eskitme ile bizi yeni cihaz almaya sevk edeceğinizi mi sanıyorsunuz? Aksine bir daha Samsung cihazların yanından bile geçmeyiz. Siz bizim kullanıcı deneyimlerimizi daha iyi hale getirdiğiniz zaman biz de bu S serisi ile devam eder ve hitap ettiği kitleyi oluştururuz.

O yüzden sizden talebimiz kullandığımız üst seviye cihazlarımızı planlı eskitmelerine kurban etmemeniz ve yapacağınız güncellemelerle kullanıcı deneyimlerimizi pozitif hale getirmeniz. Biz de bunun karşılığında memnuniyet duyduğumuz markanın tüketici kitlesi olmaya devam edeceğiz. 

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zamanla eskiyor yani normal ara sıra donması ama kamerası falan hala çok güzel abartmissiniz sanki
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
Zamanla eskime durumundan ziyade One ui 7 ile daha sıkıntılı duruma geldi. Keza Oneplus örneği bu durumu gösteriyor. Yoksa elbette eskimesi normal fakat mesela s24 Ultra çıktığında çoğunluk s24e geçmeyi gereksiz buluyordu. S25 için de hemen hemen aynı şey. Kamera noktasında da S23 forumlarında bir çoğu 5.1 de kameranın daha net olduğunu bu sebeple ona geçmeye çalıştıklarından bahsediyordu. Ki zaten cihazın çıktığı zaman efsane olduğundan bahsetmiştim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet samsung en büyük gelişmesini s23 ultra ile yaşadı. Kamera olayı kasma olayı one ui 8de düzelir diye düşünüyorum
0 Likes
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam doğrusu zaten Samsung eskiden Uktra serisi telefonları sadece 4 yıllık güncelleme desteği ile böyle uzun kullanımlar vadetmiyordu sizin de S23 ultranız böyle telefonlardan ama haklı olduğunuz taraflar da var üzerinden sadece 2 yıl geçip hantallaşması kadar olamamlı gerçekten

Bu konuyu akşam 7-8 gibi paylaşsanız çok iyi olur çünkü o zaman herkes görür ve sizin gibi sıkıntı yaşayanlar varsa onlarda yazabilir ve size çözümler sunabilir. 7 8 gibi tekrar paylaşın.
MYasar
Active Level 2
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum, henüz 2 yıl geçmiş üstünden.Yoksa bizler de geçip bu kadar para verip de 2 yıl içinde hantallaşan bir cihazı niye alalım. Tabi akşam 7 civarında yine paylaşırım.
RockerÇocuk
Active Level 9
Galaxy S
Evet Güncellemeler Cihazı Bozuyor Bendede S23 Ultra Var S25 Ultrada Var Ama Malesef Şu Güvenlik Güncellemeleri Bitirdi Telefonun Performansını Ama Umarım Düzeltirker
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S23 serisini baya harcadılar
isimsiz-
Expert Level 1
Galaxy S
Bu yüzden iphone
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Çevrenizdekiler de aynı sıkıntıya sahip mi yoksa sadece sizde mi var?
0 Likes