cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ULTRA vs S24 PLUS Arasında Kaldım

(Topic created on: 3 weeks ago)
108 Views
TechnoBit
Active Level 8
Options
Galaxy S

Merhabalar telefon alma arefesindeyim s23 ultra 512gb 50 bin s24 plus 256GB 44 Bin TL bu iki cihaz depolama farkını saymaz isek bu iki cihaz arasında hangisini tercih etmeliyim ? 

7 Comments
KayraGürer
Active Level 5
Galaxy S
S24 serisi hakkında çok bilgim olmasa da bir S23Ultra kullanıcısı olarak gayet memnunum. Özellikle kamera ve yapay zeka özellikleriyle başka marka telefonların olduğu ortamlarda dikkatleri üstüne çekiyor. Oyun ve görüntü kalitesi performansında da işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. Şimdiden güle güle kullanın 😊
Galaxy S
S24+ tercih edin. Hem ekranı QHD+ hem de pil ömrü çok iyi. Ayrıca Android 21'e kadar alacak. S23U ise Android 17 son
0 Likes
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
S23 Ultraninda ekranı QHD
0 Likes
Galaxy S
Evet, geri kalanlarla kıyaslayın. Daha ucuza aynı özelliklerde daha fazla güncelleme ömrü sunan bir cihaz.
0 Likes
Galaxy S
Ya knk en basiti s24plus 7 yil guncelleme alacak s23u ise son 2 guncelleme hakki kaldi eyer cikabiliyorsan s24u al
0 Likes
Kiwy
Active Level 3
Galaxy S
İki cihazıda kullanmış biri olarak s23 ultra s24+ ı yerden yere vurur.ultra başka bir dünya.snapdragon işlemcisinden şaşma.s pen i de aktif kullanıyorum ayrıca büyük artı. Güncelleme 7 sene fln demiş arkadaşlar da kim elindeki cihazı 7 sene kullanıyor?? S23 ultra al çok memnun kalırsın
GLX120
Active Level 7
Galaxy S
Kullanım ihtiyacına göre değişir, ultra her zaman ultradır zaten spen 200mp kamera bunları saymıyorum bile s24 plus ise evet 7 sene güncelleme alacak ama bi ultra değil ve s23 ultra snapdragon ile geliyor
Daha kibar bir telefon istiyorsan s24 plus ama yok ben en dolu premium bi telefon istiyorum diyorsan s23 ultra ayrıca 2 sene güncelleme alacak olsa bile güncelleme bitince telefonun ömrü bitmiyor bunu unutmamak lazım 🙏