Original topic:

S23 ULTRA kamera başarısız hatası

(Topic created on: 04-27-2026 04:39 PM)
125 Views
Arist0
Beginner Level 3
Options
Galaxy S
Dun gece arkadasimin fotoğrafını cekerken portre modu actigimda 3x ten 1x e cektim ve kamera çöktü tekrar denedim gene çöktü daha sonra kamera baska bir uygulama tarafindan kullanılıyor hatasi verdi ama arka planda hic bir uygulama yoktu devaminda kamera basarisiz uyarısı vererek kamerayı hiç açmamaya basladi forumdaki gibi pek cok seyi denedim kamera onbellegini, verilerini sildim kamera ayarlarini sifirladim telefonu yeniden baslattim defalarca hic bir ise yaramadi ve bu konu hakkinda pek bir sey bulamadim test yaparken arka kamera calisiyor ama arka kameranin calismadigini gosteriyor ayrica expert raw uzerinden girince fotograf cekebiliyorum ama genis aciya gecince o da hata veriyor

1 Comment
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S
Merhaba Arist0,

Durumu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD​