- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Özellikle ya Mart ayı ya da Nisan ayı olması lazım o dönemde gelen güncellemelerden sonra evimde bulunan superonline wifi 6 modemle ciddi bir bağlantı problemi yaşamaktayım. Wifi ağına bağlı gibi gözükse de internette herhangi bir şey yapmaktayken bir anda bağlantı kesiliyor ve izlediğim videolar veya dolaşmakta olduğum internet sitesinde takılmalar oluyor. Bu takılmalar esnasında üst çubuktan wifi simgesine basılı tutup wifi arama ekranına girdiğimde an internetim kısa bir süreliğine tekrar aktive oluyor lakin çok az bir süre sonra tekrar kesilmeler yaşıyorum. Wifi 6 modem olarak belirtiyorum çünkü başka yerlerde kullandığım standart wifi modemlerde aynı problemi yaşamıyorum ama hem iş yerimde hem de evimde wifi 6 modem kullandığım için soruna direkt bir şekilde şahit oldum. Aynı problemi yabancı forumlarda da gördüm, sıkıntı yaşayan insanlar bulunmakta ve bununla alakalı samsung problemin farkında olduğunu söyleyip temmuz ayı güncellemesinde halledeceklerinden bahsetmiş. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-04-2023 10:30 AM in
Galaxy SMerhaba furkanerdem,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-04-2023 07:00 AM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-04-2023 10:30 AM in
Galaxy SMerhaba furkanerdem,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD