Furkan_1
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bugün now brief gibi özelliklerin s23 serisine verilmeyeceğini gördüm. Benim s23 ultram 7 aylık son antutu testinde 1.7 mn a yakın bir puan aldı. Böyle bir cihaza bu özelliği vermemek bir daha SAMSUNGun berbat güncelleme politikası ile uğrasmayacağıma yemin ettirdi. Apple 7 8 yıl oldu iphone 11 e hala güncelleme veriyor. Samsung cok büyük hayal kırıklığı. Benim icin samsung bitmistir.
Ha bu arada s25 serisi kullanıcıları s26 cıkınca sizede gecmis olsun planlı eskitme hemen baslar. Samsung böyle bir marka iste
31 Comments
- « Previous
- Next »
OğuzS25Iphone16 e
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 04:01 PM in
Galaxy S
Sadece S23 ve s24te işe yarar o
Mutare
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 04:46 PM in
Galaxy S
Kapitalist düzende yaşıyorsun getirse iyi olur mu olur s23fe de alır böylelikle geliştirici topluluğu bu tabanı kullanan eski cihazlara da bu özelliği getirir ve herkes mutlu olur daha önceki gönderilerimin birinde samsung çok ileriden gidiyor diye yazmıştım. Samsung zaten özelliği getiriyor sonra androide geliyor sonra apple bir iki yıla getiriyor samsung yapay zekayı ocak 2024te tanıttı apple daha yeni yeni getiriyor yapay zeka olayını ve daha betada yıl sonu gelir 2 yıl var arada. Ipadde whatsaap uygulaması yoktu o da yeni geldi mesela. Whatsaap uygulamasını ilk getiren elma daha androidde yok. Oluşturulan bir denge ve düzen var alan memnun satan memnun olmayan da ne yapsın?
- « Previous
- Next »