Original topic:

S23 ULTRA SON SAMSUNG TELEFONUM OLACAK!

(Topic created on: 09-27-2025 01:53 PM)
695 Views
Furkan_1
Active Level 9
Options
Galaxy S

Bugün now brief gibi özelliklerin s23 serisine verilmeyeceğini gördüm. Benim s23 ultram 7 aylık son antutu testinde 1.7 mn a yakın bir puan aldı. Böyle bir cihaza bu özelliği vermemek bir daha SAMSUNGun berbat güncelleme politikası ile uğrasmayacağıma yemin ettirdi. Apple 7 8 yıl oldu iphone 11 e hala güncelleme veriyor. Samsung cok büyük hayal kırıklığı. Benim icin samsung bitmistir. 

Ha bu arada s25 serisi kullanıcıları s26 cıkınca sizede gecmis olsun planlı eskitme hemen baslar. Samsung böyle bir marka iste
Galaxy S
Iphone 11 büyük güncelleme ömrünü geçen sene tamamladı zaten. Bu telefon 2019'da çıktı, Samsung'un 2019'da çıkardığı S10, 2022'de güncelleme hakkını bitirdi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet, maalesef Android tarafı daha yeni 7 yıllık güncelleme politikalarına geçtiler. S23 Ultra gibi güçlü bir cihaz da sırf bu politikadan daha önce çıkan bir cihaz olduğu için 4 yıllık Android yükseltmesinden mahrum kalmış oldu. Apple tarafı bu konuda önceden avantajlıydı.
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Ben ciddi ciddi Xiaomi ye geçmeyi düşünüyorum. 15t serisi çok sağlam görünüyor+ 17 lerde öyle. 24 fe kullanıyorum her güncellemede pil ömrü daha da rezalet bir hale geliyor. Dışarı çıkmaya korkuyorum şarj bitecek diye 8 aylık telefon demek ki 1 sene sonra 1 saat ekran süresi görür bu telefon. Samsung pişmanlıktır bu son Samsung cihazım olacak orası kesin.
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Aynen öyle benimde 23 ultra son samsung cihazım
0 Likes
Hasan_sklk
Active Level 6
Galaxy S
taş gibi cihazlar 4 sene guncelleme alırken iphoneda 7-8 yıl alıyor
anoroyale
Active Level 9
Galaxy S
Apk olarak indirebilirsin tab s9 ultra cihazımda o şekilde kullanıyorum
Galaxy S
Nasıl indiriliyor ben indirdim çalışmıyor sadece günaydın yazıyor nasıl düzelir bu?
0 Likes
anoroyale
Active Level 9
Galaxy S
Bu adımları da yapman lazım uzun değil 10dk sürmez1758973547027.jpg
0 Likes
Galaxy S
A36 da işe yarar mı peki
0 Likes
anoroyale
Active Level 9
Galaxy S
Muhtemelen işe yaramaz ama deneyebilirsiniz ben A34'te denemiştim olmadı. S22 serisinde de işe yaramıyor