Original topic:

S23 ULTRA SON SAMSUNG TELEFONUM OLACAK!

(Topic created on: 09-27-2025 01:53 PM)
701 Views
Furkan_1
Active Level 9
Options
Galaxy S

Bugün now brief gibi özelliklerin s23 serisine verilmeyeceğini gördüm. Benim s23 ultram 7 aylık son antutu testinde 1.7 mn a yakın bir puan aldı. Böyle bir cihaza bu özelliği vermemek bir daha SAMSUNGun berbat güncelleme politikası ile uğrasmayacağıma yemin ettirdi. Apple 7 8 yıl oldu iphone 11 e hala güncelleme veriyor. Samsung cok büyük hayal kırıklığı. Benim icin samsung bitmistir. 

Ha bu arada s25 serisi kullanıcıları s26 cıkınca sizede gecmis olsun planlı eskitme hemen baslar. Samsung böyle bir marka iste
Galaxy S
Şahsen iphone 17 bu sene iyi yapay zeka konusunda samsungdan kötü bide fiyatı pahalı o yüzden düşünmek lazım ama düzenli planlı güncellemelerde var appleda bilemedim ben samsungdam devam o kadar para vermem
0 Likes
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
10 yıla yakın güncelleme desteği yeter benim icin samsungun sacma politikalarıyla uğrasmaktan bıktım.
0 Likes
Galaxy S
Aynen öyle diyelim 17 aldın 5 yıl sonrada en güncel iphone ile aynı anda güncelleme alacaksın
Galaxy S
Bütçe sorunu yoksa iphone 17 muthis bir cihaz olmuş alınır yani...
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Gecicem gibi samsungun bu illetleriyle ugrasamıcam artık cidden artık yani cidden yeter s23 ultra amiral gemisi cihaza yaptıklarına bakın. Bir daha bu markanın yanından gecmem
Galaxy S
Bende geçeceğim fiyatının oturmasını bekliyorum 👍🏻 samsung güncelleme politikası ve kalitesi konusunda cidden geride apple'a göre
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Öyle öyle apple cihazının arkasında duruyor, kesin gecicem fiyat arastırmasına başladım bile, bakın bu kararı almamın tek sebebi şu now brief olayı. Cidden o kadar zoruma gitti ki samsungu kafaya takmak istemyiorum artık
Galaxy S
Geçmeniz mantıklı olur hocam S26 çıkmadan geçmeye çalışın bence
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Aynısını diyecektim...S23 ailesi bence çok şanslı AI'ları bile var.Hatta S22 var bizde onda da var.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle haklısın. Ama al birini vur ötekine durumu mevcut. iPhone 14 Plus cihazında bataryayı %80'e sabitleyemiyorsun. Böyle basit bir özelliği Apple vermemeyi tercih etmiş. iPhone 11 sadece arayüz güncelleştirmesi alıyor. Özelliklerden yararlanamıyor maalesef.