Original topic:

S23 ULTRA SON SAMSUNG TELEFONUM OLACAK!

(Topic created on: 09-27-2025 01:53 PM)
640 Views
Furkan_1
Active Level 9
Options
Galaxy S

Bugün now brief gibi özelliklerin s23 serisine verilmeyeceğini gördüm. Benim s23 ultram 7 aylık son antutu testinde 1.7 mn a yakın bir puan aldı. Böyle bir cihaza bu özelliği vermemek bir daha SAMSUNGun berbat güncelleme politikası ile uğrasmayacağıma yemin ettirdi. Apple 7 8 yıl oldu iphone 11 e hala güncelleme veriyor. Samsung cok büyük hayal kırıklığı. Benim icin samsung bitmistir. 

Ha bu arada s25 serisi kullanıcıları s26 cıkınca sizede gecmis olsun planlı eskitme hemen baslar. Samsung böyle bir marka iste
31 Comments
Galaxy S
Hocam çok eleştirmeyin kızıyorlar sonra
Erk4N
Active Level 2
Galaxy S
Haklısın s20 fe de bende güncelleme mağduru oldum
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Now brief'in verilmeme sebebi işlemci gücü değil yeni telefonları aldırmak.. dediklerine katılıyorum ama
Galaxy S
Saçma sapan bir özelliğe işlemci gücü diye yalan söylüyorlar bir de 😂
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Samsung u savunmuyorum ama apple ın yapay zekayı 15 pro ve üstüne verip 1 senelik 15 plus a bile vermediğini hatırlatayım. Geçmek için bahane arıyorsun gibi.1758970751705.jpg
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Apple'ın o cihazlara ai vermemesinin sebebi ramlerinin yetersiz olmasıydı istese koyar miydi koyardı ama cihazlar nasil olurdu bilmiyoruz
Galaxy S
Bunun için yapay zekaya sormana gerek zaten 15 serisinin (pro dışında) yapay zeka desteklemediğini bilmen lazım ?
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Ben biliyorum zaten kanıtlamak için attım
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
S24 fe now brief verip te s23 ultrata vermemek akıl tutulması baska bir sey değil samsung benim icin bitmiştir. Hatta o kadar sinirliyim ki s23 ultrayı satıp iPhone 17 ye gecebilirim her an