cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ULTRA KILIF ŞARJ VS. ÜRÜNLERİM

(Topic created on: 07-14-2024 12:51 AM)
684 Views
BaybarsX
Active Level 6
Options
Galaxy S
S23 Ultra için aldığım kılıf, şarj cihazı ve şarj kablosunu sizinle paylaşmak istedim.

image

AliExpress'ten aldığım 4 adet ekran koruyucu jeton indirimi ve Euro 2024 kampanyası ile 66 TL gibi fiyata aldım. 

image

Toocki marka şeffaf kılıf almıştım. 88 TL gibi bir fiyata kenarları kavrıyor. Yan taraflarında hafif açıklık var. Euro2024 + Jeton indirimi ile almıştım.

image

27 TL gibi absürt bir fiyata arka kapak koruma şeffaf jelatini euro2024+Jeton indirimiyle 3 adet 27 TL'ye aldım.

image

Örgülü, çok kaliteli bir Essager 100W 5 Amper kablo aldım.

101 TL'ye Euro2024+Jeton kampanyasıyla AliExpress'ten aldım.

image

Baseus marka 40W (Samsung desteklemiyor) 2 adet çok kaliteli kablo

Yeni Hesap + Jeton indirimi ile 140 TL'ye
(TR DE 500 TL)

image

N11'den yurt dışından 300 TL'ye aldığım kılıf için şans eseri yanlış kılıf göndermişler. N11 de 300 TL'yi iade etti.😁

image

image

image

Baseus marka 65W GaN3 Pro şarj istasyonu yanında ek olarak 100W Baseus marka şarj kablosu ile birlikte.

Yeni Hesap indirimi + Jeton ile 580 TL'ye geldi.
AliExpress

Baseus marka 65W gan3

image

image

image

Kullandığım kılıf, Spigen usulü her tarafını kaplıyor. Telefonun içi kadifemsi bir dokuya sahip. Arka kamera koruma kapağı hem de tutamaz oluyor.
Diş kısmında deri bir yapı var. Gerçekten çok kaliteli. Fiyat performans usulü.

Yeni hesap ve Jeton indirimi ile 126 TL'ye AliExpress'ten aldım.

!!!!

Ama bu ürünleri şu an dediğim fiyatlara alamazsınız. Size faydalarını yazmamın sebebi, eğer ki AliExpress indirip Jeton biriktirirseniz UEFA, FIFA, Olimpiyat gibi kampanyalardan kupon + Jeton indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Toplamda her ürünü yüzde 80 indirimle aldım. Türkiye'deki fiyatlar çok pahalı.
!!!!

BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
Ben üyeyim o üye olmayanlar için
0 Likes
BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
Telegramini yazsana bana
0 Likes
BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
Hocam id ni yaz
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy S
Hadi?
0 Likes
BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
Hocam bulamadım
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy S
Aga iptal ettim cunku teslim edildi dendi simdi bana 55 tlmi gelicem yoksa 231tlmi
0 Likes
BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
İlk defa gördüm sende bunu ne kadar karttan çektiyse o kadar
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy S
Anladim kod yandi ozaman siparislerimden onayla yazsini gordum heralde siparis icin sandim bi baktim teslim edildi diyo destege yazdim yardimci olucaklarini soylediler bakalim 55 tl fazla biseu degildi allahtan kilif nasildi peki iyimiydi?
0 Likes
BaybarsX
Active Level 6
Galaxy S
Iyiydi
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy S
Kanka urun gelmeden iptal olmuyormus urun gelicek yani destekle konustum yanlislikla onaya bastim dedim tamam dediler urun geliyo sabirla bekleyin dediler
0 Likes