Original topic:

S23 ULTRA GÜNCELLEME SORUNU

(Topic created on: 05-31-2025 12:52 AM)
430 Views
BgrK
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonun *#1234# tıklayınca Csc si OXM. Servis sağlayıcı yazılım sürücüsü SM-918B OXM ve diğer csc lerim eux/xaa telefonu yenilenmiş cihaz olarak aldım imei adıma kayıtlı ve Türk malı.E devlette de S23 Ultra olarak çıkıyor.Telefomu Getmobil üzerinden aldım.Bursa da ikamet ediyorum adamlar servise İstanbula kargolamamı istiyorlar ve 14 iş günü zaman istiyorlar.Bu süre çok uzun başka türlü çözme olasılığım var mı?

Hala 
Android 14
One IU 6.1

erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
En uygun CSC'ler Avrupa en hızlı güncelleme alan bölge örnek Avrupa bölgesine 15 mayıs ta geliyor ise TR 27 28 mayısta geliyor.
0 Likes
BgrK
Active Level 3
Galaxy S
Neresi yapmalıyım peki csc yi
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Zaten uygulama sana uygun CSC gösteriyor googledan Avrupa CSC araştır en iyileri
EUX - BOG
Telefona CSC kurmadan Play store dan magisk indir en üstte çıkıyor direk program ismi magisk olmasına gerek yok
Root denetleyici olarakts çıkıyor eğer root var ise izin vermen lazım eğer halledemem dersen yarın öğleden sonra özelden yaz discord üzerinden beraber halledebiliriz
0 Likes
BgrK
Active Level 3
Galaxy S
Telefonda root yok
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Ozaman uygulamada 2 seçenek var Sekme olarak
MTP
ROOT
root yok ise MTP değiştireceksiniz CSC'yi
0 Likes
BgrK
Active Level 3
Galaxy S
Smart swicht te acil durum yazılım kurtarma yapsam olur mu
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Hayır PC lazım ve bilgili olman lazım ben daha 2 saat önce yaptım kendim bozdum kendim düzelttim şuan cihazım BOG yani Fransa CSC yaptım zaten sistem otomatik kapatıp açıyor sonra güncelleme denetleme yaptım güncelledi
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Ve imei vsvs herhangi bir sıkıntı olmadı.
0 Likes
BgrK
Active Level 3
Galaxy S
İmei yi klonlamaya çalıştılar fakat samsung ile görüşüp e devlet üzerinden üzerime kayıt ettirdim direkt
0 Likes
BgrK
Active Level 3
Galaxy S
Şöyle bir durum söz konusu Oxm Eux yazıyor servis sağlayıcıda
0 Likes