Original topic:

S23 ULTRA %30'DAN SONRA ŞARJI DAHA HIZLI DÜŞÜYOR

(Topic created on: 04-16-2025 08:49 PM)
300 Views
Arya-2024
Active Level 5
Options
Galaxy S

YAKLAŞIK 1 YILDIR YD SERVER KAYITLI S23 ULTRA KULLANIYORUM. TELEFONUN BATARYASI %30'DAN SONRA DAHA HIZLI DÜŞÜYOR. AKŞAM YATARKEN %25'DE BIRAKTIĞIM TLF SABAH %20 İLE UYANIYORUM. ŞARJ ALETİ İLE GENELDE %20'DE BAŞLATIP %80'DE FİŞİ ÇEKİYORUM. SANIRIM BİR ANORMALLİK VAR..

12 Comments
Eğecik
Active Level 10
Galaxy S
Hocam ben 7 yıldır Samsung kullanıyorum. Kullandığım bütün cihazlarda bu sorun vardı. (J7 Prime, A52, S24+)
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Gece vakti 5 civarı azalması çok anormal değil. Gece vakti always on display açık kalıyor mu?
0 Likes
Arya-2024
Active Level 5
Galaxy S
Hayır hocam kapalı. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ HD+ SEÇENEĞİNDE RENKLER DOĞAL, PÜRÜZSÜZ HAREKET SEÇENEĞİ STANDART MODDA(60HZ) PARLAKLIK ORTA SEVİYEDE, GÖZ RAHATLIĞI KALKANI AÇIK VS. VS.
0 Likes
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Yd olmasaydı bazı şeyler önerebilirdim. Şunu deneyin:

Şarjınızı komple bitirin cihaz da kapansın. Kapandıktan sonra tekrar açın ve cihaz açılamayıncaya kadar bunu yap. Bundan sonra şarja takıp fulleyin. Bu az da olsa yardımcı olabilir belki
Arya-2024
Active Level 5
Galaxy S
Tamamdır.Tşkler..
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim umarım işinize yarar
Arya-2024
Active Level 5
Galaxy S
Şimdiye kadar tüm güncellemeleri aldı tlf. Ama hiç hard reset atmadım şimdiye kadar. Ondan da kaynaklanabilirmi?
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Olabilir. Benim de samsung tabletime bugün smart tutor üzerinden bağlanıp reset attılar batarya şikayetimden ötürü. Sanırım düzeldi. Sizde sorun olmuyorsa dediğimi deneyin olmadı sıfırlarsınız.
Arya-2024
Active Level 5
Galaxy S
Tekrar tşkler. İyi akşamlar.