cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Takas

(Topic created on: 07-28-2024 03:00 PM)
377 Views
GLXYAI
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar S23 den S24 e geçmek mantıklı mı sizce ,aradaki çok düşük bir **fa r k** çıkıyor ne dersiniz , sizce geçmeye değer mi 

19 Comments
Galaxy S
S24e geçme direk 24 plusa geç ben kullandım s24 ü exinos işlemci pil konusunda cimri güzel yani
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçme s24 modele değmez aradaki fiyat farklılığını verip.
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım teşekkürler
VedatA545G
Expert Level 3
Galaxy S
Ben olsam S25 i beklemezdim direkt S24 ü alırdım çünkü daha çok var
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
Hem daha çok var hemde aradaki makas açılır çok daha fazla fiyat f a rkı ödemek zorunda kalırım, s25 ile s23 arasında uçurum olacak biliyorum, fiyatlar yükselmeden değiştirmek mantıkli geliyor bana
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Gereksiz. Kamerada düsüs yasarsın birtek batarya hani oda amam aman değil. Tek **bleep** parmak hızı biraz daha hızlı birde ltpo ekran. Kücük yükseltme yapmaya gerek yok. En son cıkanı kullanmaya illa gerek yok. S25 s26 gibi değişirsen büyük **bleep** olabilir. En azından belki sensör değişir 4 nesildir aynı.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bence geçemeni önermem, S25 serisini beklemeni önerim

Bende S25 ultrayı bekliyorum nasipse geçeceğim
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvallah Alfa bende öyle düşündüm, vazgeçtim zaten S25i beklemekte fayda var
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Geçmeye gerek yok, ikisininde performansı hemen hemen aynı, kamera özellikleri ve mercek yapısı da aynı, birde s23 Snapdragon s24 exynos yani hangisinin daha iyi olduğunu bilirsin, exynos un ısınma sorunu var deniyor, bilen bilir Snapdragon optimizasyon açısından her türlü iyi, tek farkh 7 sene büyük güncelleme alması başka bir farkh göremiyorum, bana kalırsa s25 i bekle derim.
0 Likes