cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Spotify

(Topic created on: 04-16-2025 03:34 PM)
56 Views
Artyom34
Active Level 7
Options
Galaxy S

Spotify çok yavaş ve uygulamaya giremiyorum. Ön belleği temizledim, uygulamayı sildim ve yeniden yükledim. 5G ve kendi WiFi internet bağlantımla da açmayı denedim, bir türlü açılmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam forumda Spotify uygulamasıyla sorun yaşayan başka bir kişi daha vardı. Cihazla alakalı bir sorun olabilir mi acaba?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Bende de aynı girememe sorunu var bu sabah başladı ama dün harika bir şekilde hızlı olarak çalışıyordu , uygulamanın sorunu olsa gerek

View solution in context

Solution
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy S
Hocam az önce bendede başladı sunucularıyla alakalı problem sorun sizden kaynaklı değil

View solution in context

5 Comments
Solution
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Bende de aynı girememe sorunu var bu sabah başladı ama dün harika bir şekilde hızlı olarak çalışıyordu , uygulamanın sorunu olsa gerek
Solution
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy S
Hocam az önce bendede başladı sunucularıyla alakalı problem sorun sizden kaynaklı değil
Galaxy S
aynı sorun bende de var hatta spotifya girmeye çalıştığımda sistemsel arıza ile karşılaştım kontrol menüme giremez oldum spotify kaynaklı bir sorun sanırsam
0 Likes
Galaxy S
Spotify açmaya çalıştığımda tablet kendinden geçti, wifi bağlantısı koptu kontrol menüsü gitti sorun spotifydan kaynaklı sanırsam
0 Likes
mert528
Active Level 4
Galaxy S
Sunucular ile ilgili bir problem olduğuna dair bir haber okudum. Ondan sonrasında yt music'e yatay geçiş yaptım.
0 Likes