cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Sorunlar

(Topic created on: 07-12-2024 11:58 PM)
209 Views
Lahmacunn
Active Level 7
Options
Galaxy S
Hocam geçende yazmıştım sarjda problem oluyor diye daha önce de youtube de kasma açmama sıkıntısı oluyor demiştim. Bu sıralarda da telefonda direk kasma meydana gelmeye başladı. Geç yanıt veriyor tepkilere. 2023 temmuz ayında aldığım bi cihaz şimdiden bu sorunları göstermesi üzdü beni. Youtube veya sarj es geçebilirim lakin bu kasma, geç tepkiler beni cidden üzdü. En güçlü rakibin iPhone 4-5 yılı deviren telefonların su gibi akanları var. Yarın format atacağım muhtemelen. Diğer türlü bu kasmalar geçecek gibi gözükmüyor 
13 Comments
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Bunı samsung u kötülemek için demiyorum. Ama bazı şeyler belli ortada. Samsung bu konuda stabilize vs geride maalesef
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ben aksini mi iddia ediyorum? One uı hala stabil değil zaten ama Android diye tek denediğiniz miuı ve one uı one plusun yazılım ve donanım ios ile rekabet içinde zaten? Kullanıcıları dinleyip ona göre getiriyor.

Harmony OS next direkt ios rakibi Android değil kendi yazılımı ios gibi

Magic OS en stabil eko sistemi düzgün akıcı ve güvenli bir OS.

Oxygen osu denemedim ama telefon yazılımı gayet stabil.

İos stabil demek neye göre stabil. Veya gizlilik neye göre mesela silinen fotolar neden geri geldi peki? Gizlilik nerde gpt ile anlaşma 0 dolar. Kullanıcı verisi ile gpt beslenecek cünkü. Bak iki osuda Samsung ve iphone u eleştirdim. Ona bakacak olursak s10 hala stabil ama bataryası eksik mesela yetersiz kalıyor?

Amaç burda objektif eleştirmek.

Markaya bakmak veya kullandığın cihaza bakmak saçmalık. 15promax başta ısınıyordu sonra düzeldi ne bu Apple asla alınmaz falan mı? Bakış acınız tam olarak bu bence. Farklıda olabilir tabii.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Anlıyorum hocam. Android ve iPhone uzun yıllar kullanıcı deneyimi yorumlarına memnuniyetlerine bak anlarsın. Yorumların içinde teşekkür ederim :)
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Rica ederimde hocam en krallarını kullanan biri olarak diyorum. Ha en aktif kullandığım 15 pro max ama android stabilliği var. O eskidendi. Videoda bile son 2 yılda iphone ile kapışmaya başlandı
0 Likes