cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Sorunlar

(Topic created on: 07-13-2024 11:53 AM)
81 Views
Lahmacunn
Active Level 7
Options
Galaxy S
Hocam geçende yazmıştım sarjda problem oluyor diye daha önce de youtube de kasma açmama sıkıntısı oluyor demiştim. Bu sıralarda da telefonda direk kasma meydana gelmeye başladı. Geç yanıt veriyor tepkilere. 2023 temmuz ayında aldığım bi cihaz şimdiden bu sorunları göstermesi üzdü beni. Youtube veya sarj es geçebilirim lakin bu kasma, geç tepkiler beni cidden üzdü. En güçlü rakibin iPhone 4-5 yılı deviren telefonların su gibi akanları var. Yarın format atacağım muhtemelen. Diğer türlü bu kasmalar geçecek gibi gözükmüyor 
13 Comments
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Aynı şekilde ben de 2023 temmuzda aldım telefonumu. Ben şuan kasma ve donma gibi sorunlar asla yaşamıyorum. Acaba servise mi götürseniz. Çünkü ben sizin dışınızda s23ün kastığı hakkında bi şikayet görmedim belki sizin cihazda bi sıkıntı vardır. Benimki yağ gibi akıyor yani. Eğer resetledikten sonra düzelmezse kesin bi götürün servise derim
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Bakalım resetleyeyim önce. Aktif kullanıyorum günde en az iki kere sarj ediyorum. Eğer bu sebepten ise çok üzülürüm.
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Yok hocam 6.1 den sonra benim de şarjım az gidiyor iki kez takıyorum. Önceden 8 saat ekran süresi alırdım artık 5.5-6 saat alıyorum. Samsungun bi an önce şu düzeltme güncellemesini vermesi lazım artık
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Artık mümkün olduğu kadar güncelleme yapmamaya çalışcam. Herkes onaylar şikayet olmazsa güncelleyeceğim
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Kesinlikle aynı şekilde yapıcam ben de. Dilim yandı oneui 6 dan artık gelir gelmez güncellemem
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Tamamda iphone 13 pronun kamera geçişlerinde tıkandığı x in kalması ve daha cok sorun var? Ama her kullanıcıyı yaşamadı bu sorunu. Sizinkide aynı coğu s23 kullanıcısında bu sorun olmaz. Bir kısmı yazılım sorunuyla karşılanır ve kasar yani cihazlar böyle. Hiçbir kasmayacak ye bir durum yok.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam kasabilir ama kısa bir süre içinde bu tür bi durum beklemiyordum. Redmi note 8 kullandım ki 1 yıl garanti çok hor kullandım kasma sorunu göstermemişti. Bu sebepten dolayı s23 kasması bana garip geldi. Dediğiniz gibi yazılımsal olabilir. Resetleyince belli olur
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Diğer s23 kullanıcıso yaşamamış mesela. Öyle marka veya donanıma bakma 13 pronun kamerası geçiş yapamadığı zaman cok popüler olmuştu ama ne copu kullanıcı o sorunu yaşamadı. Tamamen yazılımsal
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam markaya bakarım illa ki. İPhone bariz bir şekilde Android sistemlerine göre daha uzun süre ve stabil çalışıyor. Deneyimledim, çevremde hala 5-6 yıllık ios kullanıp kasma sıkıntısı yaşamıyor.
0 Likes