cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Sarj Problemi

(Topic created on: 12-29-2024 11:45 PM)
120 Views
Nitem
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar cihazım S23. Bugün sarjı %1e kadar düştü ardından sarja taktım her zamanki gibi ve bi anda sarj göstergesi %34 gösterdi takar takmaz. Bir gariplik olduğun anladım ve yeniden başlattım telefonu bu sefer de %20 gösterdi ve %25 olunca çıkardım, biraz kullandım sarj normaldeki gibi sarjı yavaş yavaş azalıyor ama bu durumlar pek normal değil. Başına gelen var mı ya da ne olmuş olabilir? Sadece orijinal sarj aleti kullanıyorum ve sarjdayken telefonu kullanmam, ayrıca %20nin altına düşmeden genellikle sarj ederim. Neden böyle olduğunu anlamadım fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
4-6 şarjda bir kereliğine şarj seviyesini düşür %10'a yaklaşsın birde bataryan hiç değişmediyse olabilir bu ama şarjı ara sıra azalt.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Eray_m33_5G
Active Level 2
Galaxy S
Ya pil değicek yada pil bağlantısında sorun olmuştur garantiye gönder bittiyse telefoncuya git
Nitem
Beginner Level 2
Galaxy S
Şu ana kadar pil performansından yana bir sıkıntı yaşamadım, ilk defa böyle oldu ama sarj hala iyi gidiyo acaba yazılımsal bir problem mi oldu diye düşündüm
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılımsal bir problemse pil kalibrasyonu yapar servis.
0 Likes
Eray_m33_5G
Active Level 2
Galaxy S
Smart tutor dan baktırması şimdilik daha kolau olur ordan pil yazılımına uzakdan erişebiliyorlar
0 Likes
Eray_m33_5G
Active Level 2
Galaxy S
O zaman smart tutor yükle ordan destek al yardıöcı olurlar
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Garantisi yoksa ve gideceksen telefoncuya değil resmî servise git. Değişen bir parçası olursa o parçanın belli bir süreliğine garantisi oluyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Sıfırlamadan önce önemli şeylerinizi yedekleyin fotoğraf video ses dosyası müzik rehberi gibi.
0 Likes
Solution
Galaxy S
4-6 şarjda bir kereliğine şarj seviyesini düşür %10'a yaklaşsın birde bataryan hiç değişmediyse olabilir bu ama şarjı ara sıra azalt.
0 Likes