cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 REZALETİ - 1.5 Aylık Telefon Nem Hatasından USB/Sarj Kısmı Değişti

(Topic created on: 06-09-2023 04:24 PM)
Kraxxus
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Ön siparişle aldığım S23 telefonumu 1.5 aydır kullanıyorum. 3 gün önce ‘nem algılandı’ hatası verdi ve tüm gün bu hata gitmedi. Herhangi bir nem veya su almadı. 06.09.2023'te servise götürdüğümde telefonumu alıp inceleyeceklerini söylediler ve inceleme sonrası işleme gireceğini söylediler. 09.06.2023 tarihinde telefonunuzun servis işlemi tamamlanmıştır mesajı aldım. Servise gittiğimde telefonumun ‘USB/Sarj’ kısmının değiştirildiğini bildirdiler. Bu tarz durumların olabileceğini, bunun benim şansızlığım olduğunu söylediler. İlk 1 ay içerisinde olmadığı için değişime veya para iadesine girmediğini bildirdi yetkili kişi. Ben SAMSUNG’un böyle bir rezilliğini kaldıramıyorum. Bütün işlerim aksadı, sinirlerim yıprandı, telefonum sıfırlandı, telefon açıldı ve değişim yapıldı. SAMSUNG S23 aldığım için pişmanım. Kimseye önermiyorum ve asla önermeyeceğim! Hakkımı sonuna kadar arayacağım! Burada umarım yetkili bir kişi beni görür fakat hiç sanmıyorum! Rezalet...  

13 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Şarj soketi için size neden sıfır telefon verilsin ki ? Bu kadar neyi abartıyorsunuz anlayamadım açıkçası.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Amazon'dan satın aldığım ürünün iade süresi de 1 ay mesela. Genel şartlar böyle. Sadece kronik sorunlu ve tamir edilemeyen cihazlar değişiyor. A marka B marka farketmez günden güne alım gücü düştükçe cihaz degişimini daha da azaltacaklar ileride.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben diyorum ki işte 25 bin tl vermek mantıklı değil millet sırf amiral gemisi diye expert raw özellikler var diye alıyorlar ama yazık o kadar nasıl para veriyor anlamıyorum birde insanlar bir telefon için çalışıyorlar o kadar zenginler ki yemin ederim ben o 25 bin tl vermezdim benim 25 bin tl olsa da hem telefon güçlü olması önemli değil bir alo dersin fotoğraf çekersin video çekersin inşallah zam gelir de alamazlar o kadar söylüyorum yazıktır günahtır bir S23 için değer mi? Tabiki değmez
cihazsorma
Active Level 7
Galaxy S
Ya parası olan alır yani illa alo demesi için alacak olsalardı giderler tuşlu telefon alırlardı
cihazsorma
Active Level 7
Galaxy S

Küçücük bişeyden dolayı neden değişim yapsınlar

ZYBK_S22
Active Level 7
Galaxy S
Hocam samsungda değişim ilk 6 aydır ve yasal olarak ta hakkınızdır benim s21 im 5 aylıkken şarj portu arızalandı tamir önerdiler bende kabul etmedim anayasal olrak değişim istediğimi söyledim s22 ile sıfır değişim oldu 2 gün içinde size tavsiyem tüketici hakem heyetine giderek şikayette bulunun ve değişim isteyin
Adanaliisot
Active Level 9
Galaxy S

Ne istiyorsun kardeşim anlamadım ki ? Ne yani 1.sinif bir dünya ulkesinde yaşamıyoruz ki . Ha sizden ücret felan da almadan güzelce tamir etmisler , daha ne istiyorsunuz ? Eğer tekra tekrar aynı hata olursa zaten değişim yapıyorlar . Çok uzun süre kaldı o yüzden şikayet ediyorsunuz diyecem ama sadece 3 gün kalmış serviste .

HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
kral ya içimdekileri olduğu gibi yansıtmış
Emmi_S22Plus
Active Level 8
Galaxy S
bi başka ve önemli sıkıntıda şu, IP68 derecesine sahip Suya dayanıklı diye aldığın tlf. açılınca o özelliğide çöp oldu gitti. sırf bu gerekçeyle bile tüketici hakem heyetine müracat et değişim iste.
0 Likes