- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ön siparişle aldığım S23 telefonumu 1.5 aydır kullanıyorum. 3 gün önce ‘nem algılandı’ hatası verdi ve tüm gün bu hata gitmedi. Herhangi bir nem veya su almadı. 06.09.2023'te servise götürdüğümde telefonumu alıp inceleyeceklerini söylediler ve inceleme sonrası işleme gireceğini söylediler. 09.06.2023 tarihinde telefonunuzun servis işlemi tamamlanmıştır mesajı aldım. Servise gittiğimde telefonumun ‘USB/Sarj’ kısmının değiştirildiğini bildirdiler. Bu tarz durumların olabileceğini, bunun benim şansızlığım olduğunu söylediler. İlk 1 ay içerisinde olmadığı için değişime veya para iadesine girmediğini bildirdi yetkili kişi. Ben SAMSUNG’un böyle bir rezilliğini kaldıramıyorum. Bütün işlerim aksadı, sinirlerim yıprandı, telefonum sıfırlandı, telefon açıldı ve değişim yapıldı. SAMSUNG S23 aldığım için pişmanım. Kimseye önermiyorum ve asla önermeyeceğim! Hakkımı sonuna kadar arayacağım! Burada umarım yetkili bir kişi beni görür fakat hiç sanmıyorum! Rezalet...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 04:45 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 04:57 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 05:10 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 05:56 PM (Last edited 06-09-2023 05:56 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Küçücük bişeyden dolayı neden değişim yapsınlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 07:07 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Ne istiyorsun kardeşim anlamadım ki ? Ne yani 1.sinif bir dünya ulkesinde yaşamıyoruz ki . Ha sizden ücret felan da almadan güzelce tamir etmisler , daha ne istiyorsunuz ? Eğer tekra tekrar aynı hata olursa zaten değişim yapıyorlar . Çok uzun süre kaldı o yüzden şikayet ediyorsunuz diyecem ama sadece 3 gün kalmış serviste .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2023 01:08 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2023 09:04 PM (Last edited 06-09-2023 09:07 PM ) in