Original topic:

S23 Pil deneyimi Android 16 One UI8

(Topic created on: 11-19-2025 10:13 PM)
137 Views
SemihGalaxyS23
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar güncellemesini aldim 120hz acik parlaklik otomatik 4.5g sürekli acik kapali olan konum.ve bluetooth. Birazcik whatpad kullandim birazcikda intgram ama oyun ve kamera oynamadim.

Bugün günü arasında saat 12:00 gibi şarjdan cikardim %100 ilken güncellemesi yaptim. O güncellemede prizden cikardiktan Sonra yaptim ondan sonra 1 saat arayla %92 den akşama kadar saat 22:10 şuan itibaren pil yüzdesi %74 dür 10 saatte %18 yada %22 pil tüketti. İyi mi kötü değil normal.durum dimi....
5 Comments
Galaxy S
Yorumlari alalim lüften daha iyi anlaşılır🙏🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran sürenizi ekran görüntüsü ile paylaşabilir misiniz?
0 Likes
Galaxy S
Şuan da canli ama 2 saat kullammadim yerinde duruyor laptopdaydim 1763583505131.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kullanıma göre bence fazla pil tüketmiş.
Galaxy S
Bakalım yarın ne olacak iş yerinde calisiyorum merak ediyorum. Ama telefonla sos yapacagim şarjzi yiyecek ben A101 calisiyorum sos yaparken kamera etiketleri okutuyoruz. Neyse pili bitsin %5 yada %10 insin bâştan başlarım zaten android sürümü yeni oldugun zaman 1 hafta belli olur ama 1 senedir sifir kullaniyorum hiçde sorun cikarmadim. Snapdragon Gen 2 olmasinda cok avantajlari var mAh değeri küçük evet o ayri yine iyi gidiyor.
0 Likes