cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Pil Tüketimi

(Topic created on: 07-29-2024 12:02 PM)
132 Views
caganaksu
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba bugün S23 ü alalı 1 hafta oldu. Ne yazık ki pil hala yeterli gelmemekte. Oyun oynamıyorum wifi+mobil veri karışık 1 günlük senaryoda maksimum 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Haliyle yetmiyor gün içinde akşamları 2. kez şarja takıyorum. Bu durum böyle devam ederse pilin ömrü çok önce bitecek. Gece yatmadan önce 85 olan şarj uyandığımda 74 e düşmüştü ayrıca. AOD geceleri kapalı üstelik. (Arka planda çalışan sadece MiFitness uygulaması var) Ne yapmam gerekiyor ben anlamadım. Satın almadan önce nette 7-8 saatler uçuşuyordu bi bende mi böyle kafayı yiyeceğim
19 Comments
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Hadi küçük bataryadan dolayı gün içinde şarjın yetmemesini anlıyorum. Tabi 4-5 saat her türlü çok az. Ama gece 85'te yatıp sabah 74'te alman hiç normal değil. İsterse pil hala optimize olmamış olsun burda bence abartı bi durum var. Daha 1 haftalık cihaz madem direk servisle görüş derim
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
sanırım ben de böyle bir tek servisle görüşeceğim
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Hatta tam 1 haftayı geçmediyse cayma hakkın bile var diye biliyorum. Onu da kullanabilirisn
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
tam 1 hafta oldu bugün maalesef
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
7. gün de cayabiliyosun 😅
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
caymakda istemiyorum telefondan çok memnunum (pil hariç) 😄
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
O zaman umarım halledersin. Pil konusu böyle olursa yorar yani
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
85'ten 74'e düşmesi çok garip. Benim 4.000 mAh Galaxy A51'imde bile uyku modu açıkken ortalama %2-5 şarj gidiyor.
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
acaba ilk kullanımdan itibaren pil optimizasyonunu düzgün mü yapamadım bilemiyorum