Original topic:

S23 Pil Değişimi Servis Tavsiyesi

(Topic created on: 2 weeks ago)
168 Views
GalaxyÖmer
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bugün **bleep** ettim arka kapak havalanmış sanırsam pili şişti. Ankarada hangi servise vermeliyim? Serviste sıvı bantları yenileniyor mu? İşçilikleri iyi mi? 1 defa başım yandı birdabirdaha servise verip bozmak istemiyorum cihazı kendimmi alıp değiştirmeliyim?

12 Comments
Duran1223
Active Level 5
Galaxy S
Garantiniz devam ediyorsa götürmeniz daha iyi olur benzer durum başıma gelmişti serviste ücretsiz değişim ve genel test yapıyorlar sıvı bantları yeniden takılıyor yapılan işlemler ve değişen parçalar size SMS olarak gönderiliyor.
0 Likes
Duran1223
Active Level 5
Galaxy S
Cihazınız da başka sorun varsa da değiştiriyorlar.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Cihazı zaten yaza iphone tanıtılınca değiştireceğim o yüzden emin olamadım bu haliyle takas desteğine veririm diye düşündüm ama bilemiyorum
0 Likes
Duran1223
Active Level 5
Galaxy S
İsterseniz fiyat alın uygunsa yaptırırsınız.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Garantisi 4 ay önce bitti malesef
0 Likes
Duran1223
Active Level 5
Galaxy S
Size bağlı bütçeniz el veriyorsa götürebilirsiniz sıvı bantlarını değiştiriyorlar direkt batarya değişimi değilde arka kapak açıldı diyin.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Ücret olarak sıkıntım yok ancak ben eskiden yine 2 servise cihaz verdim içine etmişlerdi 5 6 kere üstüne servise gittim, şimdide aynısı olacak düzen tutmayacak ise hiç yaptırmadan değiştiriceğim.
0 Likes
Duran1223
Active Level 5
Galaxy S
Servisin durumunu bilmiyorum genel konuştum eğer ki işine güvenmediğiniz kişilerse kaş yapayım derken göz çıkartma olayı olmasın.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
Kimseye güvenim kalmadı malesef sanırım telefonu değiştireceğim sağolun hocam🙏
0 Likes