cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Gerçekleri

(Topic created on: 06-01-2024 01:29 PM)
117 Views
witchar
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

image

image

image

image

image

image

image

Bazı arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama sanki Samsung kendisinin gibi davranıyor S23 gerçekten oyun performansı berbat hemde berbat ötesi 26 dk oynadım 37 derecenden 44 dereceyi gördü ilk 10 15 dk 120 110 FPS arasıyken oyunda genellikle 60fps aralığında oynadım bu ekran görüntüsü de kanıttır video çekmek isterdim ama video çekmediğim halde durum bu bazı arkadaşlar bunu anlamıyor 

25 Comments
okuzolduren
Active Level 3
Galaxy S
Gamebost bazı ayarlarlar var telefon ısındında performansı düşürüyor. Bunları açıp kapatabilirsin. Şunu da unutmamak lazım s23 ekran olarak oyun telefonu değil malesef
witchar
Active Level 5
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetleriyle konuşsam iade ederlermi hocam
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Hiçbir markanın fanboyu olmaya bence gerek yok. Günün sonunda biz tüketiciyiz. Artıları gibi eksilerini de görebilmek ve bunu altını çize çize söylemek gerek ki marka bunları düzeltebiliyosa düzeltsin. Buda bizim yararımıza olan bi durum. Yani bence fanboy olan arkadaşlar kendinden bile daha çok markayı düşünüyor. Buda neresinden bakarsan bak komik oluyor..
witchar
Active Level 5
Galaxy S
Evet ama gerçekten Samsung fanları ve appel fanları düşük IQ belirtileri var
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bende öyle düşünüyorum. Her markanın artıları ve eksileri var. Hangisinin artıları senin için önemliyse onu seçersin. Ama eksilerini de eleştirirsin ki düzeltilebilsin. Şimdi göüntüleri atmışsın ve her şey ortada mesela. Bence savunulacak bi tarafı yok konunun..
witchar
Active Level 5
Galaxy S
Evet bunu söylediğim için adamlar linç etti beni
FatihS22
Active Level 10
Galaxy S
Oyun eklentilerini kullanıyomusun
witchar
Active Level 5
Galaxy S
Evet