cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe

(Topic created on: 03-25-2024 12:50 AM)
907 Views
mrfeyyaz
Active Level 1
Options
Galaxy S
arkadaslar ben 3_4 aydır s23fe kullanıcısıyım. Daha önce hiç Samsung kullanmadım. Şarjım %5 olunca 1dk içinde bitiyor. Güç modu da açık olsa, telefonu kullanmasam ve ekranı kapatsam da böyle oluyor nedendir? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pili tamamen bitirip kapalı halde en az 2 saat şarj et ve asla pili tamamen bitirmemeye özen göster

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Belki de %5'e kadar pek kullanmıyorlardır. 😊
Demek İstediğim Genelinde Normal Bir durum bu, İlk %5 Cihazı erkenden alabilmeniz ve hemen Açıl bir işiniz varsa Kullanabilmeniz İçin Çok erken dolar. Bundan Kaynaklı Erkenden bitmesi normal.

Ekran süresi için tavsiyelerini sayayım hemen size. 😊

Oto Arka plan Uykuya açık olması,
Ayrıca Kullanmadığınız uygulamaları İçinde koymanız uyku veya Derin uyku moduna.

Genel Pil sağlığı için Size önerim %20 altına Arada dusurmeniz olacaktır arada da Pilim kendine gelmesi için Tamamen sıfırlayın Şarj edebilirsiniz.

Bunlar Dışında Konum WiFi araması Vb. Bazı içerikler şarj tüketiciler eğer işiniz duymuyorsa Kapalı kalmalarından Yana.

Bu attığım Ayarlarida Kapalı kullanabilirsiniz Pil tüketirler.

Ayrıca Rutinde Oluşturabilirsiniz.
Örnekteki Gibi Veya Şarja takıldığında Mobil veriyi kapat Veya Güç tasarrufuna Al gibi daha verimli bir şarj olacaktır.

1711318035633.jpg1711318035639.jpg1711318035658.jpg1711318035661.jpg

View solution in context

22 Comments
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
hiçbir zaman şarjı 5 yapmam. ideal kullanım 20-80 arasıdır
mrfeyyaz
Active Level 1
Galaxy S
gün dayanmaz telefonda fazla zaman geçiriyorum
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
istersen gün içinde ara sıra şarj et cihazını. bu hiç sağlıklı değil batarya için sürekli sürekli %5 altına düştüğünde bir süre sonra bataryan ölecek
0 Likes
mrfeyyaz
Active Level 1
Galaxy S
normalde gün içinde şarj ediyorum zaten, %5 altına nadir düşüyor mesela bugun şarj edecek yerim yoktu mecbur elimde kaldı 5 oldu şarj sonra yine bir dakika içinde kapandı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pil kalibrasyonu gerek
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Bence Gerek yok tolga kardeşim. Normal bence. 😊

Yinede Arkadaşımızın İçi rahat olması İçin Yapabilir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normal
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Normal Bir durum kardeşim. 😊
Cihaza Göre değişebiliyor ama İlk %5 Şarj çok hızlı dolar Samsung'un 25W'da Bu durum yansıması oluyor.

Cihazdan yana bir sorun yok yani. 👍
mrfeyyaz
Active Level 1
Galaxy S
Yani Samsung kullanan arkadaslarım var veya android ama hiç böyle sorun görmedim genelde %5den sonra uzun dayanıyordu. Ama diyorsanız ki 25W'ın bir dezavantajı bu yeni öğrenmiş olduğum bir şey oldu. Peki ekran süresi arttırmam için bir tavsiyeniz var mı?