cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe ısınma ve şarj sorunu çözümü

(Topic created on: 01-14-2025 03:45 PM)
398 Views
firatko
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben 1 senedir bu telefonu kullanıyorum. Gelen güncellemelerden midir nedir artık bilmiyorum ama telefonun ısınması ve şarjın çok hızlı bitmesi son bir kaç aydır gözüme batıyor. Çözüm olarak Samsungun Good Guardians uygulamasını öneriyorum çeşitli ayarlamalar sonucunda telefonun ısınma ve şarj sorunu hissedilir şekilde gitti. Sizde bu tür sorun yaşıyosanız deniyebilirsiniz. Forumu buraya bırakıyorum 

28 Comments
Galaxy S
Ayıp öyle denmez kibar ol beyfendi 😂😂
0 Likes
Galaxy S
Ben bu işi anlamıyorum s23 fe kullanlar için bende hiçbir sorun yok hep bi s23 fe ye şikayet var ya siz bozuyorsunuz telefonu yada cihazınız bozul 😂😮
0 Likes
firatko
Active Level 4
Galaxy S
Guncellemeler kotu bence ne zaman guncelleme geldi gecen ay o zaman bi kere çöktü telefon sonra toparlandı belki senin telefonda çöktü haberin yok 😂
Galaxy S
Vallahi çökmedi ilk defa senden duyuyorum ben şook 😂
firatko
Active Level 4
Galaxy S
Şu uygulama veli nimet yemin ediyorum telefon için işin garip tarafi ülkemizde desteklenmiyor. Zor zar indirdim galaxy store dan
s24_s23fe
Active Level 6
Galaxy S
Telefondan memnunum sıkıntı yok arada bazı uygulamalar güncelleme sonrası optimize sorunu yaşatıyor termal guardian kurmasaydım whatsapp ın cpu sıkıntısını **bleep** edemeyecektim
müyyü
Active Level 6
Galaxy S
6 ay oldu S23FE alalı ,,
Ne ısınma problemi yaşadım nede pil problemi. Problem var yazanlara kolay gelsin ne diyeyim. Adana gibi yerde ısınmadan yazın kullandım.
0 Likes
avcibeyt
Active Level 6
Galaxy S
Good Guardians nerden buluruz
0 Likes
pArs55
Active Level 4
Galaxy S
Isınmayı geçtim en azından pili az uzun gitse günde 2 3 kez takmaktan yoruldum
0 Likes